مقاله انگلیسی حسابداری ترجمه شده آیا سیستم های حسابداری ABC و RCA با مدیریت های کم سود انطباق دارند؟

مشخصات محصول
قیمت:17500تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۰۵

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۶

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۳۳ صفحه فایل WORD

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی) 

کد محصول:h110

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی حسابداری ترجمه شده آیا سیستم های حسابداری ABC و RCA با  مدیریت های کم سود انطباق دارند؟

عنوان انگلیسی:

Are ABC and RCA Accounting Systems Compatible with Lean Management

چکیده فارسی:

به محض این که تعدادی از شرکت های ایالات متحده با رقابت سر سختانه در دهه ی ۱۹۸۰ (عمدتا از سوی شرکت های ژاپنی) مواجه شدند تعدادی از مدیران در شرکت های کار خانه ای ایالات متحده به سیستم های حسابداری شان به عنوان منابع اطلاعاتی برای کمک در صحنه ی رقابت نگاه کردند اما متوجه شدند که سیستم های حسابداری شان این ویژگی را ندارند.

سیستم های حسابداری به منظور پشتیبانی گزارش های مالی که درباره ی آماده سازی پروژه ها واطلاعاتی در باره یمحصولات وسرویس دهی ها یی که از شکل طبیعی خارج شده بودند بود واین گونه اطلاعات  برای طراحی وکنترل تصمیم گیری زمانی به مدیران می رسید که خیلی دیر بود. در این زمان روبین کوپر و رابرت کاپلن ABC را معرفی کردند.آن به عنوان مسیری برای بازیابی ارتباط هزینه های سیستم دیده می شد و شرکت های ایالات متحده شروع به گسترش سیستم های ABC شدند. مطالعات موردی  این سازگاری ها را به ترتیب زمانی گزارش می کردند .

دیدگاه های مدیران این محصولات به سمت بالا ترین قسمت برگشت. تغییراتی در قیمت گذاری محصول ،تبلیغات و تصمیم گیری های پیچیده بر مبنای هزینه های  ABC منجر به گسترش هایی در امتیاز بندی و رقابت برای تعدادی از شرکت های ایالات متحده شد. در همان زمان تعدادی از شرکت های پیشروی رقیب  به کار خانه های ایالت متحده که شرکت های کم سود نامیده می شدند یورش بردند

دیدگاه های مدیران این محصولات به سمت بالا ترین قسمت برگشت. تغییراتی در قیمت گذاری محصول ،تبلیغات و تصمیم گیری های پیچیده بر مبنای هزینه های  ABC منجر به گسترش هایی در امتیاز بندی و رقابت برای تعدادی از شرکت های ایالات متحده شد. در همان زمان تعدادی از شرکت های پیشروی رقیب  به کار خانه های ایالت متحده که شرکت های کم سود نامیده می شدند یورش بردند.

بااستفاده از واژه ” کم سود”  منظور من شر کت های “کم سود وکم درآمد” ی که با اهداف مالی کوتاه مدت و اغلب بدون ارزش گذاری بر تاثیر مشتری و سایر مشخصه ها تخفیف می دهند ،نیست. بلکه من به شرکت هایی ارجاع می دهم که به وسیله ی یک نوع خاص از مدیریت و سیستم تولید از اسراف صرف نظر می کنند.

به عنوان مثال شرکت محصولات تولیدی تویوتا یا گونه های دیگرآن است.اسراف هرگونه فعالیت یا تجیدید منبع که مشتری ارزشی برای پرداخت آن نمی بیند را شامل می شود.

یک سیستم تولید کم سود به طور مداوم از اسراف صرف نظر می کند و به طرز انعطاف پذیرانه ای  به خواسته های مشتریان ارزش می دهد.

شرکت هایی که سیستم کم سود دارند بیش تر از تولید برای یک پیش بینی وجستجو برای  بیشترین استفاده از هزینه های ثابت می کوشندتا از طریق ارزش گذاری ودستیابی به نیاز واقعی مشتریان به یک جریان واحد برسند.

این شرکت ها از فعالیت بر مبنای هزینه در سیستم های  مدیریت حسابداری  شان استفاده نمی کنند.همین طور آنها ABC  را به طوری که بیشتر گسترش یابد و رقابتش را باسیستم های مدیریت حسابداری ایالات متحده ازبین ببرد،سازگاری نمی دهند.

امروزه سیستم های ABC رشد کرده اند وفراتر از کار خانه ها گسترش یافته اند. این سیستم های مدیریت هزینه بر گسترش بهبود و همین طور هزینه های تولید وسرویس دهی  تاکید می کنند. اما رقابت جهانی در چند صنعت به طور قاطع در حال در حال افزایش است و مدیران از اطلاعات سیستم های حسابداری شان که شامل ABC می شود احساس نارضایتی دارند.

اما چرا؟ بعد از تقریبا یک نسل از سیستم های ABC و در حالی که ABC  های اولیه منسوخ شده اند، چرا؟ حقیقت این است که تعدادی از شرکت ها هنوز با سیستم های ABC سازگاری نیافته اند واز سویی برخی از شرکت ها آن را رها کرده اند.

پل شرمن  در یک گزارش مطالعاتی در می یابد که ۸۰ درصد شرکت های پاسخگو در ایالات متحده هنوز سیستم های سنتی مربوط به هزینه را دنبال می کنند. او همچنین ذکر می کند که یک مطالعه نشان می دهد که ۶۰ درصد از شرکت های ایالات متحده در مورد ABC تلاش کرده اند در حالیکه تعدادی دوباره ان را رها کرده اند.

شرمن GPK را به عنوان جایگزینی برای ABC   پیشنهاد می دهد که یک سیستم آلمانی است که معمولا در ایالات متحده به عنوان یک هزینه ی مابه التفاوت ساز قابل انعطاف یاد می کنند.

” آنتون وان. در مر” و “دیوید . ای” یک قدم جلو تر می روند و (RCA),  را پیشنهاد می کنند.آنها ان را مخلوطی ازسیستم یاد شده ی آلمانی با هزینه سازی بر مبنای فعالیت می دانند به گونه ای که یک پیشرفت بالاتر از سیستم های ABC حال حاضر محسوب می شود. مقالات توضیحی در موارد فوق با افزایش فرکانس در مجله های Strategic Finance و Management Accounting و سایرمتون حسابداری منتشر شده موجود می باشد.

  این مقاله دلایل اینکه چرا شرکت ها یی که از سیستم های سود کم استفاده می کنند با سیستم های ABC تطبیق نیافته اند ونیز کاربرد  شرکت های شهروندی با سود کم که در حال گسترش RCA  هستند را در بوته ی آزمایش قرار می دهد.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد