مقاله انگلیسی ترجمه شده : بودن یا نبودن در عرصه رسانه های جمعی اجتماعی به عنوان سودمند ترین استراتژی بازاریابی بعد از رکود اقتصادی جهانی

مشخصات محصول
قیمت:10000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۱

تعداد صفحه انگلیسی:  ۹

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۱۵  صفحه word

(دانلود رایگان  مقاله انگلیسی)

کد محصول: M183

عنوان فارسی:

مقاله  انگلیسی ترجمه شده :  بودن یا نبودن در عرصه رسانه های جمعی اجتماعی به عنوان سودمند ترین استراتژی بازاریابی بعد از رکود اقتصادی جهانی

عنوان انگلیسی:

To Be or Not to Be in Social Media Arena as the Most Cost- Efficient Marketing Strategy after the Global Recession

چکیده فارسی:

رکود اقتصادی روی استراتژی های بازاریابی شرکت ها و همچنین برداشت ها و رفتارهای مصرف کنندگان تاثیر میگذارد. در طول رکود اقتصادی و بعد از آن، عملکرد بازاریابی نقشی حیاتی در دوام آوردن یا سودآور و پاسخ گوی مصرف کننده بودن، ایفا میکند. به تازگی، یکی از روش های متمایزی که شرکت برای کاهش هزینه ها استفاده میکند، روی آوردن به بازاریابی رسانه ای است. ترویج مارک های تجاری (برند)  و دیگر فعالیت های بازاریابی از طریق رسانه های جمعیهزینه زیادی برای شرکت ندارد، بلکه بعنوان مناسب ترین ابزار برای معرفی کالاها به گروه هدف ارزیابی شده است، مخصوصا در این دوران سختی. رسانه جمعی که به همه اجازه میدهد تبدیل به تولیدکننده چنین محتوایی شوند و از طریق ارتباط متقابل به شکل هرمی مبتنی بر روابط، آن را ارائه دهند، بعنوان بالقوه ترین ابزار قدرتمند برای تمرین داد و ستد شناخته شده است، بنابراینفروشنده ها مشتاقانهاز رسانه جمعی استفاده میکنند تا استراتژی های خود را با هزینه پایین تر پیدا کنند. در این مقاله بررسی میکنیم آیا شرکت ها بوسیله رسانه جمعی برای درک استراتژی های بازاریابی خود پول کمتری نسبت به رسانه های سنتی خرج میکنند یا نه، و همچنین اهمیت رسانه های جمعی در عرصه بازاریابی را بررسی میکنیم.

کلمات کلیدی: بحران اقتصادی، رکود اقتصادی جهانی، سودآوری، رسانه جمعی، بازاریابی

مقدمه

شرکت ها تحت تاثیر رکود اقتصادی جهانی قرار گرفتند، از این جهت استراتژی های بحران ایجاد کرده و به دنبال تاکتیک های تازه برای این چالش جهانی گشته اند. ضمن گشتن به دنبال تاکتیک های جدید، درک مصرف کنندگان و نگرش ها و رفتارهای آنها که به خاطر بحران در حال تغییر هستند، در طول این آشفتگی اقتصادی و بعد از آن برای شرکت ها به امری حیاتی بدل شد. به تازگی، یکی از ابزارهای برجسته که شرکت ها برای رسیدن به اهدافشان مورد استفاده قرار دادند، رسانه جمعی به معنای واقعی آن است.

رسانه ملی در ابتدا بعنوان یک سرگرمی شروع بکار کرد، سپس به خاطر مزایای چشمگیرش در عرصه تجارت، تبدیل به تازه ترین پدیده بازاریابی شد. هزینه ها را میتوان از طریق رسانه جمعی کاهش داد زیرا بخش توزیع ضروری در رسانه جمعی حذف شده است. اکثر خروجی های رسانه جمعی بصورت رایگان در دسترس میباشد. درضمن، توسعه گروه های هدف و تبلیغات و ترویج گام به گام با قیمت پایین تری در دسترس است (هان، ۲۰۱۰).

این روش به خاطر اثراتش در کاهش هزینه، بعنوان برترین روش بازاریابی در محیط تجارت طی آشفتگی اقتصادی شناخته شده است. به این دلیل، شرکت ها ترجیح داده اند از رسانه جمعی بعنوان بهترین روش برای رسیدن به مشتریان خود بعد از رکود جهانی اقتصاد به خاطر بحران اقتصادی اخیر، استفاده کنند. تحقیقات روی این مسئله نیز نشان میدهد که هم شرکت های کوچک و هم بزرگ، منابع بیشتری را به رسانه جمعی اختصاص داده اند.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد