دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده حسابداری، نوآوری و تغییر در بخش دولتی. تبدیل اصلاحات به تغییر

مشخصات محصول
قیمت:17500تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۳

تعداد صفحه انگلیسی: ۷

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۷ صفحه فایل WORD

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی) 

کد محصول:h86

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده حسابداری، نوآوری و تغییر در بخش دولتی. تبدیل اصلاحات به تغییر؟

عنوان انگلیسی:

:Accounting, innovationandpublic-sectorchange.Translatingreforms into change

چکیده فارسی:

تغییر حسابداری یک موضوع مورد علاقه پایدار در مباحث علمی بوده است .   چرا و چگونه حسابداری در طول زمان تکامل می یابد و چگونه از طریق تنظیمات سازمانی و از طریق روش های مختلف بررسی می گردد. برخی از نویسندگان با اتخاذ نظریه احتمالی به تجزیه و تحلیل حسابداری و تغییر سازمانی پرداخته اند.  دیگران بر عوامل اجتماعی و ارتباطی متمرکز هستند که فرآیند ها ی تغییری و نتایج را شکل می دهند. در این زمینه عواملی از قبیل فرهنگ کشف شده اند. در نهایتنظریه پردازان سازمانی مشخص نمودند که تغییرات حسابداری از کجا منشا می گیرند و به وسیله متغیر های سازمانی شکل می گیرند و چطور به عنوان یک نتیجه سازمان ها و ایفاگران را تحت تاثیر قرار می دهند. بسیاری از مطالعات تغییرات حسابداری را   در بخش دولتی کاوش نموده اند که در آن ها بارها ادعا شده است که حسابداری یک نقش محوری را در موجی از اصلاحاتی که در بیش از سه دهه گذشته اتفاق افتاده است   ایفا کرده و همچنان بازی می کنند.

این اصلاحات اغلب به عنوان مدیریت عمومی جدید (NPM) تلقی می شود و مجموعه جدیدی از اصول بازار مانند و مدیریتی را در قلمرو عمومی (هود، ۱۹۹۱، ۱۹۹۵)، معرفی می کند که باعث تصمیم گیری بهتر سازمان های دولتی و کارآمد تر و موثرتر بودن انها می گردد. با گذشت زمان تعداد فزاینده ای از پژوهشگران، تغییرات حسابداری بخش دولتی و نوآوری های ان را مورد بررسی قرار داده اند. در ابتدا، تحقیقات بر روی شرح اصلاحات حسابداری تمرکز کرده بودند که ، اغلب مربوط به تاکید ات هنجاری و تجزیه و تحلیل واحد در سطح کشور و یا شاخه مورد نظر بودند

مقدمه :

این مقالات به طور کلی نشان می دهند که اصلاحات حسابداری کوتاه از انتظارات کاهش یافته اند و این را نمی توان به سادگی توسط، طراحی فنی  ابزارهای حسابداری حل نمود. در واقع، در چنین کارهایی،  پیشنهاد می شود که درک و اجرای اصلاحات حسابداری بخش دولتی نیاز به مشاهده  حسابداری، نه به عنوان یک هدف و نه بعنوان یک  وسیله شخصی، بلکه به عنوان یک عمل اجتماعی دارد. بر اساس این دیدگاه، تغییر در سیستم های حسابداری به نوبه خود، جامعه، سازمان ها و  هویت افراد،  رفتارها، ادراک، اصول، باورها، ارزش ها و منافع انها را منعکس می سازد.  نوآوری های حسابداری ممکن است  ویژگی های فنی این مفهوم  را طراحی و مطالعه نمایند  اما اطمینان از  تاثیر آنها و  درک انها نیاز به توجه به تاثیرات متقابل حسابداری،وساطت های  فردی، محیط زیست و موسسات دارد. تغییر و نوآوری در نتیجه تعامل میان فرهنگ ها، ارزش ها، و ائتلاف های قدرت های مختلف، شکل می گیرد که به موجب آن معنای نمادین ابزارهای حسابداری جدید در روند تغییر ساخته شده و بر نتیجه نهایی آن تاثیر می گذارد .  این مسئله خاص از دیدگاه انتقادی در حسابداری با هدف کمک به منطقه خاصی از پژوهش در مقطعی از  طول تاریخ، با ارائه شواهد و تجزیه و تحلیل خردمندانه در یک دوره که توسط برخی به عنوان دوران پس از NPM توصیف می شود، انجام شده است. (Hood andPeters, 2004; (Dunleavy et al., 2006   این امکان وجود دارد که ما در حال حاضر در یک دوراهی  قرار داشته باشیم،  پس از یک دوره که در آن سازمان های دولتی با اصلاحات مدیریتی و NPM های مانند اصلاحات در حدود سی سال، ازمایش شدند و جایی که  در آن هر دو تجربه عملی و تحقیقات علمی،  مشکلات بالقوه فلسفه جبری و اعتماد بیش از حد را نشان می دهند   .

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد