مقاله ترجمه شده جانب‌عرضه‌ی فساد و محدودیت‌های موجود برای ممانعت از فساد درون تدارکات دولت و ایجاد نمودن مفاهیم اخلاقی

سال نشر: ۲۰۱۵

تعداد صفحه انگلیسی:  ۹

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۱   صفحه word

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

کد محصول: h199

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده :  جانب‌عرضه‌ی فساد و محدودیت‌های موجود برای ممانعت از فساد درون تدارکات دولت وایجاد نمودن مفاهیم اخلاقی

عنوان انگلیسی:

The supply-side of corruption and limits to preventing corruption within government procurement and constructing ethical subjects

چکیده فارسی:

فساد در برنامه‌های تدارکات دولت، مشکلی چندین‌ساله است. مقاله‌ی نوشته شده توسط دین نئو، جف اورت و ابوشیراز الرحمن بر ارزشمندی وجود کنترل‌های داخلی در بخش‌های دولتی برای محدود کردن اشخاص و همچنین ارتقای رهنمودهای اخلاقی تاکید می‌نماید. در پاسخ به این امر، این مقاله معتقد است کنترل‌های داخلی در بخش‌های دولتی،‌ هرچند بسیار مطلوب باشد اما بعید است عاملی مهم و بازدارنده در روش‌های اعمال فساد برای حفظ قراردادهای دولتی باشد. دلیل اصلی که برای این استدلال قابل‌ذکر است، عرضه‌ی فساد از جانب شرکت‌های علاقه‌مند به حفظ قراردادهای پرسود است.

در کالبد سرمایه‌داری معاصر، این شرکت‌ها میل سیری‌ناپذیری برای کسب سود دارند و تمایل به شرکت در روش‌های مفسدانه را برای حفظ بخش‌های دولتی را نشان داده‌اند. این مسائل، با کمک گرفتن از دو مطالعه‌ی موردی نشان داده شده‌اند. استدلال شده است که طرف‌عرضه‌ی فساد به شدت احتمالات مربوط به ممانعت از فساد را در تدارکات دولت محدود می کند.

کلیدواژه‌ها: فساد، تدارکات دولت، کنترل‌های داخلی

  1. مقدمه

در پنهان‌کاری جهانی و چرخندگی آسان پول، نخبگان و افراد برجسته از طریق اعمال نفوذ بوسیله‌ی ابزار‌های نامشروع در پی ثروت شخصی، قدرت، مقام و مزیت رقابتی هستند. دانستن میزان و گستره‌ی فعالیت‌های مفسدانه مشکل است (سرا و وانچکون، ۲۰۱۲) اما برآورد شده است که رقمی حدود ۲٫۶ تریلیون دلار در گردش است (کمیسیون اروپا، ۲۰۱۱). این ارقام برای ایجاد تفاوت بااهمیت در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و همچنین کیفیت زندگی شهروندان، به اندازه‌ی کافی بزرگ است. مادامی که دولت‌ها یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان در هر اقتصاد هستند، قابل‌تامل است که توجه نهادها برای کنترل کردن روش‌های مفسدانه از طریق مسئولان دولتی در اعطای قراردادهای عمومی متمرکز می‌شود (سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، ۲۰۰۵، ۲۰۱۰؛ سازمان ملل متحد در ارتباط مواد مخدر و جرایم، ۲۰۰۳). توصیه‌ی نخستی که برای اصلاح این امر می‌شود، افزایش نظارت است که به موجب آن؛ «پاسخدهی تقویت شود، به گونه‌ای که مقامات دولتی بتوانند برای اجرای صحیح قوانین و آیین‌نامه‌های تدارکات عمومی و همچنین تصمیم‌گیری آن‌ها در موارد تدارکات حقیقی، مسئول باشند. چنین پاسخ‌دهی مستلزم یک سیستم تحریم معتبر برای تخطی‌های انجام شده از قوانین به همراه کنترل‌های داخلی کافی و روش های حسابرسی، یک سیستم رسیدگی به شکایات برای پیشنهادکنندگان خرید و همچنین یک سیستم اجرایی مناسب برای آن و در نهایت نهادهای بررسی‌کننده‌ی قضایی منتسب که با اقتدار لازم اقدامات اصلاحی را تحمیل نمایند» (کمیسیون اروپا، ۲۰۱۳: ۲۶۰).

مفروضات بالا در مقاله‌ی نوشته شده توسط نئو، اورت و الرحمن (۲۰۱۵) نمود دارند و نشانگر احتمال مأیوس کردن و مقابله با روش های مفسدانه درون فرآیندهای تدارکات دولت هستند. در سنت‌های فوکالدین، امید بر این است که بتوان مفاهیم اخلاقی و اشخاص معتقد به آن‌ها را به وسیله‌ی کنترل‌های داخلی طراحی‌شده‌ی مناسب و همچنین سیستم‌های نظارتی که بینشی را برای خروج از معیارهای ایجاد شده ارائه می‌دهند، ایجاد نمود. برای رسیدن به این هدف، از بخش‌های دولتی درخواست شده است که گستره‌ی متنوعی از تکنیک‌های مدیریتی و شاخص‌های عملکردی را پیاده‌سازی و اجرا کنند که شامل روش‌هایی برای مدیریت ریسک، آموزش، تحریم‌ها، خودنگری‌ها و گزارشات ارائه شده توسط حسابرسان داخلی و خارجی است. دیگر روش ارجح‌تر و واضح در این مقاله مستلزم این امر است که اشخاص را بتوان مجبور نمود بعضی از سیستم‌های ارزشی را درونی کنند، به این معنی که در طول فرآیند، به نحوی شهروندانِ اخلاقی شوند. سیستم‌های نظارتی حمایت شده توسط نئو، اورت و الرحمن (۲۰۱۵) به صورت فراگیر به تصویر کشیده شده‌اند و بر این اندیشه بنا شده‌اند که از میان تمامی فرهنگ‌ها، صرف‌نظر از تنش‌های اجتماعی، حقانیت دولت و روابط قدرت، قابل اجرا باشند. کنترل‌های داخلی از طریق اجبار کردن افراد برای داخل شدن در سیستم‌ دولتی در پی ایجاد نوعی ثبات و اطمینان هستند، اما افراد همیشه می‌توانند با توانایی‌هایشان آن‌ها را بازی دهند و یا این کنترل‌های داخلی را در جهت حفظ منافع شخصی دگرگون سازند. بعضی نیز ممکن است به جای اینکه ضرورتا مواضع اخلاقی مجسم شده در این مقاله را قبول نمایند تنها در برابر بدست آوردن امتیاز از این مطابقت و پیروی، تبعیت نمایند. توصیه‌های مقاله ممکن است برخی روش‌های مفسدانه را محدود نماید اما رسیدن به آن‌ها به نظر نسبتا کم است، زیرا کنترل‌های داخلی بر این مبنا هدف‌گذاری شده‌اند که افراد نتوانند فشارهای سیستماتیک برای منافع شخصی و سودها سرکوب نمایند.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد