مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده عوامل فنی و سازمانی در ظهور مدیریت پروژه

مشخصات محصول
قیمت:12000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۳

تعداد صفحه انگلیسی:۱۲

تعداد صفحه ترجمه فارسی:۳۰  صفحه word

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی)

کد محصول:M502

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده عوامل فنی و سازمانی در ظهور مدیریت پروژه

عنوان انگلیسی:

Technical and institutional factors in the emergence of project management

چکیده فارسی:

این مقاله به بررسی این پرسش اساسی می پردازد که علت پدیدار شدن عملیات مدیریت پروژه در طول دهه ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰، در ایالات متحده آمریکا، چیست. اگرچه  هزاره های زیادی است که پروژه ها وجود داشته اند – نه فقط از زمان میانه قرن ۲۰ در صنایع نظامی آمریکا – ، اما مباحث علمی پیچیده مدیریت پروژه در فرآیندهای سازمانی نمود یافته اند. این مقاله به بحث در مورد این مطلب می پردازد که نوظهوری و پیچیدگی فنی اولین عوامل اصلی ظهور مدیریت پروژه و مهندسی سیستم های همتای آن در یک شکل جدید سازمانی، بوده اند. عوامل سازمانی مانند نیاز به جداسازی قانونی میان دولت و صنعت ، به خلق آثار ثانویه با اهمیتی می پردازند که به نوبه خود نمایش دهنده اشکال معمولی هستند که مدیریت پروژه از آنها مشتق شده است. این مقاله به کاربرد مثال هایی با مقیاس های بزرگ مربوط به پروژه های پیچیده دهه ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰ در محیط صنایع دربر دارنده پرداخته وعوامل پایه ای فنی و رسمی را که سبب نمود پیدا کردن مدیریت پروژه در این دو صنعت کلیدی  آمریکایی می شوند، تئوری سازی می کند.

واژگان کلیدی: تجزیه تحلیل سیستم ها، مدیریت پیکربندی، مهندسی سیستم ها، یکپارچگی سیستم ها، سیستم اسلحه سازی، پرتاب موشکی.

۱٫مقدمه

علایق اخیر نوسازی شده تاریخی در میان محققان مدیریت پروژه (PM)، ما را در راستای حرکت در ورای مطالعات موردی منفرد ، تشویق می کند تا بدین ترتیب به بررسی روش ها و نظریاتی که میان پروژه ها وجود دارد بپردازیم. این امر سبب افزایش درک ارزشیابی روش های مورد استفاده پروژه ها در طول زمان و زمینه های تحول آنها، درک شمار زیادی از پروژه ها و رفتار و عملکرد و میزان موفقیت آنها و نهایتا توجه به انعطاف پذیری مدیریت پروژه در گذشته و گرایش آنها به آزموده شدن، می گردد. تمامی این موضوعات ، که از طریق آنها ۷ مکتب مدیریت پروژه در Soderlud کشف شده است، به درک تاریخی عمیق تری نیاز دارند و از طریق ارزیابی اصولی پروژه های منفرد به دست می آیند. از نظر تاریخی، مدیریت پروژه گام عمده ای در راستای ارزیابی چگونگی کنترل سازمان، تکنولوژی ها و کارکنان توسط مدیران می باشد. مدیریت به دنبال خلق خطوط راه آهن، به عنوان یک کار راهه در قرن نوزدهم در ایالات متحده آمریکا، توسعه یافت. برای مدیریت سازمان های بزرگ و گسترده خطوط راه آهن، مدیران از روش های ارتشی استفاده کرده و به توسعه “مدیریت سیستمی” پرداختند. این روش برای کنترل برنامه های زمانی، بودجه و محموله ها مورد استفاده قرار می گرفت. مدیران سطوح بالاتر، از مدیریت سیستمی برای کنترل مدیران سطوح میانی و کارکنان دفتری، استفاده می کردند. در اواخر همان قرن، Frederick Winslow Taylor به توسعه “مدیریت علمی” پرداخت که مدیران را در راستای متحد شدن با مهندسان جهت کنترل عملیات کارخانه و کارمندان، توانمند می ساخت. این روش ها همچنین سبب توانمد سازی خطوط مونتاژ در کارخانه Ford شدند. روش های تیلور به مباحث کنترل کیفیت در ژاپن و سپس مدیریت کیفیت جامع، بسط داده شدند و بعد از جنگ جهانی دوم در سراسر دنیا گسترش یافتند. مدیریت پروژه در دهه ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰ در صنعت ارتش علمی پیچیده آمریکا و در ارتباط با تحقیق عملیاتی و مهندسی سیستم ها ، پا به عرصه وجود نهاد. در این زمینه، مدیریت پروژه یکی از فنون اولیه مدیریتی برای توسعه محصولات و تکنولوژی های جدید پیچیده، به حساب می آمد. ما در بخش های بعدی مشاهده خواهیم کرد که مدیریت پروژه به عنوان پاسخی برای مشکلات فنی و سازمانی در پروژه های پیچیده نظامی، به وجود آمده است. این مقاله نشان خواهد داد که مدیریت پروژه یکی از فنون حل مسائل سازمانی می باشد و در یک زمان، مکان و فرهنگ خاص رخ می دهد تا به حل مسائل خاصی بپردازد.

  1. رویه ها : جنگ جهانی دوم

جنگ جهانی دوم فاجعه ای بود که در آن محققان از تکنولوژی های با اهمیت پیچیده ای جهت تولید عملیات ، استفاده کردند. تکنولوژی ها و عملیات متعدد پیچیده به روش های جدیدی از تجزیه تحلیل ، هماهنگی و سازماندهی نیاز داشتند. این تکنولوژی ها عبارت بودند از: رادارها، پرتاب موشکی V-2 آلمانی، بمب افکن B-29 آمریکایی و بمب های اتمی.

۲٫۱٫      تحقیق در عملیات برای پروژه RAND

تحقیق در عملیات، به دنبال جنگ جهانی دوم در بریتانیای کبیر به وجود آمد تا به خلق یک سیستم دفاع هوایی اثربخش از طریق شبکه ای از ایستگاه های رادار که در اتصال با جنگنده های هوایی بودند، بپردازد. تکنولوژی رادار باعث توانمندسازی کشف موشک ها از طریق انعکاس سیگنال های رادیویی ، می شد. بمباران لندن توسط المانی ها در جنگ جهانی اول، این امر را به یک مسئله بحرانی تبدیل کرد. دانشمندان درصدد چگونگی کشف بمب افکن ها توسط رادارها و قرار دادن آنها در مسیر جنگنده های خود بودند تا بدین ترتیب بتوانند به مقابله با آنها بپردازند. شهرت تحقیق در عملیات، زمانی آشکار شد که سیستم های دفاع هوایی جدید مبتنی بر رادار به عنوان کلیدی ترین عامل پیروزی انگلیسی ها در جنگ بریتانیا، معرفی شدند. به زودی دانشمندان تحقیق در عملیات انگلیسی قادر شدند تا اسباب لازم برای حملات ضد موشکی، کشف زیر دریایی ها، هدایت بمب افکن ها و شمار زیادی از موضوعات مرتبط در این زمینه را فراهم کنند.

در سال ۱۹۴۳ داشمندان آمریکایی، به کاربرد تحقیق در عملیات جهت مطالعه مسائل بحرانی پرداختند. این مسائل عبارت بودند از: جنگ های ضد زیر دریایی، عملیات هوایی برای کشف بندرگاه های ژاپنی، ساماندهی بمب افکن ها جهت اطمینان از برخورداری از حداکثر توان دفاعی در مقال حملات دشمن. در اوایل سال ۱۹۴۶ ، کماندوهای نیروهای ارتش هوایی به راه اندازی پروژه شرکت موشک سازی داگلاس (RAND) پرداختند تا به مطالعه حملات جنگی میان قاره ای بپردازند. از آنجایی که تعاملات این شرکت با رهبران نیروهای هوایی جهت فراهم آوردن متخصصان علمی ، باعث ایجاد تضادهای بالقوه برای شرکت داگلاس در هنگام مزایده قرارداد می شد، مدیر ارشد اجرایی داگلاس، آن را به عنوان یک شرکت غیرانتفاعی معرفی کرد. شرکت RAND در طی دو دهه آتی به یکی از موثرترین نیروهای توسعه دهنده “رویکرد سیستمی” تبدیل شد. همانطور که بعدا ملاحظه خواهیم کرد، تحقیق در عملیات برای مدیریت پروژه از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که هنگام کاربرد آن در مطالعات امکان پذیری فنی ، به یک “تحلیل سیستم” تبدیل می شود و به عنوان اولین گام نشان می دهد که آیا می توان یک پروژه نظامی را راه اندازی کرد یا خیر. همچنین تحقیق درعملیات باعث اتصال مدیریت پروژه مقدماتی نظامی به پروژه های فنی پیشرفته تر خواهد شد.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد