مقاله انگلیسی حسابداری با ترجمه: تحقیقی در مورد دیدگاه های آموزش همراه در مورد دانشجویانی که درس حسابداری دارند

مشخصات محصول
قیمت:18000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۴

تعداد صفحه انگلیسی

تعداد صفحه ترجمه فارسی:۱۱ صفحه فایل WORD

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی) 

کد محصول:h77

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی حسابداری با ترجمه: تحقیقی در مورد دیدگاه های آموزش همراه در مورد دانشجویانی که درس حسابداری دارند

عنوان انگلیسی:

A research about mobile learning perspectives of university students who have accounting lessons

چکیده فارسی:

هدف از این مقاله بررسی چشم انداز یادگیری به وسیله موبایل برای دانشجویان دانشگاه ها که درس های حسابداری دارند می باشد و همچنین تشخیص تفاوت های این چشم اندازها و بهره مندی از فن آوری موبایل در درس حسابداری است. داده ها توسط ملاقاتهای چهره به چهره دیدار از دانش آموزان کلاس ۴ که ۲ یا چند درس حسابداری در برخی از برنامه ها در دانشگاه اکدنیز داشته اند جمع آوری شده. روش نمونه گیری آسان می باشد و از روش های نمونه گیری غیر تصادفی استفاده شده است. فرکانس ها سوالات دموگرافیک و میانگین و انحراف معیار برای اظهارات انجام می شود.

آزمون Mann Whiney U و Kruskal Wallis انجام شد تا مشخص شود که آیا تفاوت های قابل توجهی در دیدگاه های دانش آموزان در یادگیری همراه وجود دارد. دانش آموزان از دستگاههای موبایل به طور موثر برای درس حسابداری استفاده نکرده اند، اما علاقه مند به استفاده از دستگاههای موبایل در پشتیبانی فنی می باشد. آنها فکر می کنند یک سرویس قابل اعتماد با محتوای آسان برای کار با آن، برای یادگیری موثر باشد.

کلمات کلیدی: یادگیری با موبایل، حسابداری

  1. مقدمه

تکنولوژی موبایل تقریبا در تمامی بخش ها به سرعت در حال توسعه قرار گرفته است. یکی از بخش هایی که نشان دهنده توسعه است آموزش و پرورش است. به خصوص با توجه به تلفن های همراه و کامپیوترهای جیبی، دسترسی به اطلاعات بسیار آسان است.

به گفته Lehner و همکاران. (۲۰۰۳، ص ۲۴)، تغییر از ‘الکترونیک’ به خدمات ‘تلفن همراه’ با الگوی ، “در هر زمان محاسبه در هر نقطه “و غیره آغاز شده است، یادگیری با موبایل گام بعدی در تکامل آموزش الکترونیکی است.   آنها (ص ۲۴) آموزش تلفن همراه را به عنوان “هر خدمات و یا امکاناتی که به یادگیرنده اطلاعات الکترونیکی و به طور کلی محتوای آموزشی در کسب دانش کمک می کند، بدون در نظر گرفتن مکان و زمان” تعریف می کنند.

Rosman ، (ص ۱۱۹، ۲۰۰۸) یادگیری با تلفن همراه را به عنوان “مجموعه ای از روش هایی که افراد یاد می گیرند و یا همیشه با محیط های یادگیری خود در ارتباط می مانند در حالی که ثابت نیستند” تعریف می کند. او بیان کرد که آموزش الکترونیکی یادگیری را فقط مختص به کلاس درس و یا دانشگاه نمی کند و یادگیری را از یک نقطه ثابت دور می کند، بنابراین آموزش الکترونیکی جایگزین یا مکمل آموزش برای کلاس درس است و یادگیری با موبایل فعالیتی مکمل،              هم برای آموزش الکترونیکی و هم آموزش سنتی است (ص ۱۲۱).  shih و همکاران. (۲۰۱۱a، ۳۷۳-۳۷۴) بیان کردند که آموزش با تلفن همراه مدلی پیشرفته بعد از آموزش الکترونیکی است که با استفاده از دستگاه های مانند دستیار شخصی دیجیتالی (PDA ها)، تلفن های همراه، کامپیوتر های قابل حمل می باشد.

ویژگی های اصلی دستگاه های موبایل قابلیت حمل، اتصال سریع و حساسیت بافت می باشد که به ترتیب به این         معنی است که می توان آنها را به مکان های مختلف برد، می توان از آنها برای دسترسی به انواع اطلاعات در هر زمان و هر کجا استفاده کرد، و می توان از آنها برای پیدا کردن و جمع آوری واقعی و یا داده های شبیه سازی شده نیز استفاده کرد (Cheon و همکاران (۲۰۱۲، ص ۱۰۵۵).

عمر یادگیری و تنها در زمان یادگیری مزایای دیگر هستند (Gulsecen و همکاران، ۲۰۱۰، ص ۷۹۶). همچنین معایبی از آموزش با تلفن همراه وجود دارد از قبیل حافظه محدود، صفحه نمایش کوچک، قطع ارتباط در زمان و محدودیت عمر باتری.

یادگیری در محیط های با تلفن همراه جالب تر شده، چرا که ابزار های تلفن همراه مانند تلفن های هوشمند  همچنین دارا ی امکانات محاسباتی هستند که به کاربران اجازه ارتباط با مردم دیگر و برای ایجاد اسناد، خواندن فایل های داده ها و دسترسی به اینترنت، علاوه بر امکانات ارتباطی را می دهد (Hussin و همکاران، ۲۰۱۲، ص ۲۷۷).     فن آوری های نوآورانه اخیر مانند رایانه های شخصی و یا آیپد نیز راه راحت تری را برای محاسبات و برقراری ارتباط با مردم فراهم می کنند در حالی که کاربران می توانند ایمیل، پیام های فوری در اشکال، متن و یا فرمت های چند رسانه ای، یادداشت های سخنرانی، و فایل های صوتی و تصویری در فرمت های ۳G را  دریافت کنند. ممکن است پیچیدگی هایی نیز در مورد آموزش با تلفن همراه وجود داشته باشد، از جمله هزینه های آن، آشنایی با دانش آموزان و مربیان، ‘آمادگی دانش آموزان، و درک در مورد به بهره وری از آن، اجرای آموزش تلفن همراه و محدودیت های فنی.

هدف از این مطالعه بررسی دیدگاه های آموزش تلفن همراه از دانشجویان دانشگاه ها که درس های حسابداری  دارند می باشد و برای تشخیص تفاوت های این چشم اندازها و بهره مندی از فن آوری تلفن همراه در درس های حسابداری است. سعی کردم به سوالات زیر نیز پاسخ دهم:

۱-آیا هیچ تفاوت معنی داری بین دیدگاه های دانش آموزان در آموزش با تلفن همراه از لحاظ استفاده از دستگاه های موبایل برای یادگیری و یا اهداف آموزشی و یا ساخت یک پژوهش / تکلیف در مورد درس حسابداری وجود دارد؟

۲ آیا تفاوت معنی داری بین دیدگاه های دانش آموزان در آموزش با تلفن همراه از نظر زمانی که آنها از کامپیوتر استفاده کرده اند و زمان روزانه ای که آنها بر روی دستگاه های موبایل برای یادگیری / آموزش و پرورش صرف می کنند وجود دارد.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد