مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده :عوامل تاثیرگذار در اجرای برنامه ریزی منابع سازمانی

مشخصات محصول
قیمت:13000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۳

تعداد صفحه انگلیسی:  ۱۳

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۰  صفحه word

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی )

کد محصول:M522

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده :عوامل تاثیرگذار در اجرای برنامه ریزی منابع سازمانی: دیدگاه کارفرما و مشاور

عنوان انگلیسی:

Factors Affecting ERP Implementations: Client and Consultant Perspectives

چکیده فارسی:

سیستم ­های برنامه­ ریزی منابع سازمانی (ERP) در بین سازمان­ های تجاری در سطح جهان و همچنین در سطح منطقه­ ای در حال رواج یافتن است. دلیل اصلی آن سود شرکت­ها در استفاده از این برنامه است. با این حال، در صورت شکست چنین پروژه­ای، شرکت با خسارت قابل توجهی مواجه خواهد شد. بنابراین، تشخیص مشکلات موجود در اجرای ERP از اهمیت بالایی برخوردار است. هدف این مقاله شناسایی عوامل موثر در اجرای موفقیت‌آمیز پروژه ­های ERP، پی بردن به سطح عملکرد هر یک از عوامل در سازمان­ های سریلانکا و توصیه بهترین روش برای کاهش شکست پروژه ­های ERP است. نتایج این تحقیق بر اساس برآورد از طریق پرسشنامه در بین ۳۱ سازمان کارفرما و ۳۲ مشاور ERP که با استفاده از روش نمونه ­گیری غیرآماری انتخاب شده بودند انجام شد. ۳ عامل از دیدگاه کارفرما و ۳ عامل هم از دیدگاه مشاور وجود داشت که سطح عملکرد آنها ضعیف بود که عبارتند از؛ شیوه گزینش محصول، طراحی پروژه، تعهد کارفرما، صلاحیت مشاوران و ارتباطات مورد نیاز پشتیبانی در مرحله قبل از اجرا. به جز این موارد، سطح عملکرد برای بقیه عوامل مناسب است. مجموعه­ای از راهکار­ها برای غلبه بر عوامل اجرایی با سطح عملکرد ضعیف، به منظور پیگیری اجراهای ERP در آینده برای کارفرمایان و مشاوران توصیه شده است.

کلمات کلیدی اجرای ERP، عوامل موفقیت، دیدگاه کارفرما، دیدگاه مشاور.

مقدمه

یک سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی، نرم افزاری جامع است که معمولاً توسط یک فروشنده به عنوان یک بسته ارائه می شود و قابلیت پشتیبانی از یکپارچه سازی تمام اطلاعات جاری یک شرکت مانند اطلاعات مالی، حسابداری، منابع انسانی، زنجیره تأمین و اطلاعات مربوط به کارفرما را دارد. گوناسگارام  عناصر کلیدی یک سیستم ERP را اینگونه شرح می دهد: یک پایگاه داده بزرگ و با بازده سریع که داده های زائد را کاهش داده و دقت را افزایش می دهد؛ فرآیند کسب و کار یکپارچه که بین فعالیت های تجاری مانند زنجیره تأمین مدیریت میان بر می زند؛ و تراکنش های یکپارچه بین معاملات تجاری.

در پاسخ به رقابت جهانی در حال رشد، بسیاری از شرکت ها از سرتاسر دنیا شروع به اجرای ERP کرده-اند. بازار سیستم ERP یکی از سریعترین بازارهای در حال رشد در صنعت نرم افزار است. فروشندگان اصلی ERP در حال حاضر SAP و Oracle هستند. این دو شرکت به ترتیب %۴۲ و %۲۵ بازار را در اختیار دارند. MS Dynamics %7 و IFS تنها %۱ از سهم بازار ERP را در اختیار دارند. بسیاری از پژوهشگران تفاوت قابل توجهی بین پروژه های ERP و پروژه های نرم افزاری قائل شده اند. بیشتر پروژه های نرم افزاری روی توسعه یک سیستم نرم افزاری مستقل تمرکز دارند. اما یک پروژه ERP از پروژه های نرم افزاری به علاوه فرآیندهای کسب و کار ساخته شده است.

امروزه، تمایل به سیستم های ERP در سریلانکا نیز در حال افزایش است. شرکت ها و سازمان ها در سریلانکا تمایل به سرمایه گذاری زیادی روی سیستم های ERP دارند و به دنبال مزایای وعده داده شده برای رسیدن به برتری شرکت خود هستند.

به طور کلی، اگر سیستم های ERP به درستی اجرا شوند، مزایای زیادی را برای سازمان فراهم می کنند. با این حال، همه سیستم های ERP بهبودهای اقتصادی وعده داده شده را به وجود نمی آورند. موارد زیادی وجود دارد  که اجرای ERP با شکست مواجه شده است. سختی ها و هزینه های زیادی در اجرای سیستم های ERP وجود داشته که منجر به متضرر شدن بسیاری از سازمان ها شده است. از جمله شرکت هایی که در اجرای ERP شکست خوردند می توان به FoxMeyer Drug، Dell Computer، Applied Materials و Dow Chemicals اشاره کرد. بر اساس ارزیابی شرکت Standish Group International، %۹۰ از پروژه های SAP R/3 دیر اجرا شدند و Williamson نیز اعلام کرد که %۷۵ از پروژه های ERP با شکست مواجه شده و غیر قابل قبول شناخته شده اند. در مورد شرکت FoxMeyer Drug، این پروژه باعث ورشکستگی آنها شد. عوامل زیادی ممکن است موفقیت اجرای ERP را تحت تاثیر قرار دهد.

با وجود اینکه تحقیقات زیادی در کشورهای مختلف انجام شده است، هیچ تحقیقی در این زمینه در سریلانکا انجام نشده بود. هدف از این پژوهش، شناسایی عوامل قابل توجه و اثرگذار روی اجراهای ERP برای مشخص شدن درک کارفرمایان و مشاوران در مورد کاربرد این عوامل و توصیه مجموعه ای از راهکار ها برای غلبه بر عوامل اجرایی با سطح عملکرد ضعیف برای جلوگیری از شکست در اجراهای ERP در آینده است.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد