مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده تکنیک های پیشرفته ی مدیریت دانش و دسترسی به اطلاعات استراتژیک

مشخصات محصول
قیمت:14000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۵

تعداد صفحه انگلیسی: ۶

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۱۴ صفحه  WORD

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی )

کد محصول: M535

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده تکنیک های پیشرفته ی مدیریت دانش و دسترسی به اطلاعات استراتژیک

عنوان انگلیسی:

Advanced techniques for knowledge management and access to strategic information

چکیده فارسی:

این مقاله در مورد تکنیک های پیشرفته مدیریت دانش مبتنی بر تقسیم اطلاعات و الگوریتم های اشتراک گذاری برای اطلاعات سری و استراتژیک بحث می کند. تکنیک های تقسیم اطلاعات به مسائل ذخیره سازی اطلاعات امن و مدیریت مجموعه ای از داده های استراتژیک اختصاص خواهد یافت. مدیریت اطلاعات استراتژیک شرکتی / سازمانی، تصویری از بحث مدیریت دانش ارائه خواهد کرد که به منزله نقطه شروعی برای فرآیندهای پیشرفته مدیریت اطلاعات است. تکنیک های پیشرفته مدیریت دانش با استفاده از مثالی در مورد استفاده از الگوریتم های رمزنگاری-گرافیکی در فرآیندهای مدیریت اطلاعات و دسترسی به آن، مورد بحث قرار خواهد گرفت. دسترسی محدود به اطلاعات استراتژیک شرکتی بدان معنی است که این نوع داده ها باید صورت امن ذخیره شده باشند و نباید برای افراد غیر مجاز فاش شده باشند. استفاده از الگوریتم های رمزنگاری برای اشتراک گذاشتن اطلاعات استراتژیک، این اطلاعات را کاملا محرمانه و خصوصی نگه می دارد و عدم دسترسی افراد غیر مجاز به آنها را تضمین می کند.

۱- مقدمه

مدیریت دانش یک وظیفه¬ی بسیار دشوار در جهان معاصر است. به این دلیل که چالش های مربوط به مدیریت صحیح را مطرح می کند و به عنوان یکی از سخت ترین مشکلات مدیریتی شناخته شده در حال حاضر محسوب می شود (لاودن و لاودن، ۲۰۰۲؛ Ogiela، ۲۰۱۳a). این مشکل در مورد چیست؟ در وهله اول، آن مربوط به تعریف واقعی دانش در شرایط دقیق است. علاوه بر این، مشکلات در مورد استفاده از دانش و همچنین اهداف و روش های استفاده از آن دیده می شود. تعریف و شناسایی دانش هنگامی که برای شناخت، آگاهی و اهداف تفسیر استفاده می شود، آسان است (Bodzioch و Ogiela، ۲۰۰۹؛ Hachaj  و Ogiela، ۲۰۱۱٫ Ogiela  و Ogiela، ۲۰۱۲a؛ Ogiela، ۲۰۰۸a، ۲۰۰۸b، ۲۰۰۸c). با این حال، هنگامی که برای مقاصد غیر اخلاقی استفاده می شود، تعریف آن دشوار می شود و تایید این که کدام لایه از دانش استفاده شده است، نیز دشوار می شود. در این مورد، یک تناقض اخلاقی مطرح می شود: دانشی که به عنوان یک عنصر از جهان اخلاقی تصور شده است، می تواند برای مقاصد غیر اخلاقی استفاده شود. بنابراین آنچه که مهم است این است که چه اطلاعات، داده ها و پیام های هدفی تشکیل دهنده عناصر دانش جهت استفاده هستند، چه کسی از دانش جمع آوری شده استفاده می کند، کدام نتایج  حاصل از استفاده از دانش هستند، و غیره.

این موضوع بسیار مشابه توجه به شناسایی، تعریف، و یافتن منابع دانش در یک سازمان است (بوکانان و McMenemy، ۲۰۱۲٫ Ogiela، ۲۰۱۳a، طالبی فرد و لئونگ، ۲۰۱۱). نحوه جمع آوری دانش، چگونگی استفاده از دانش جمع آوری شده، موارد استفاده از آن، و غیره: تصمیم گیرندگان به طور مداوم با این سوالات و سوالات مشابه مواجه هستند. با این حال، هنوز هم پاسخ به این سوالات تضمین نمی کند که سازمان به درستی عمل خواهد کرد. این تنها مدیریت دانش کارآمد جمع آوری شده در سازمان است که رشد صحیح شرکت را تضمین می کند. در فرایندهای مدیریت، دانش به عنوان استفاده صحیح از تمام اطلاعات قابل اعتماد در مورد گذشته، وضعیت حال و آینده شرکت، محیط آن، دلایل وضعیت فعلی و همچنین توانایی برای پروژه وضعیت آینده، درک شده است. دانش انباشته شده در سطوح مختلف اجازه می دهد تا فرایندهای مدیریت اصلاح شوند، اما فقط دانش جمع آوری شده در بالاترین سطح، یعنی تصمیم گیری استراتژیک است که اجازه می دهد تا سازمان به طور موثر مدیریت شود، چرا که این سطح باعث می شود که سرمایه های فکری سازمان تثبیت و تحکیم شوند. جمع آوری دانش به وضوح ناکافی است، آنچه در فرآیندهای مدیریت دانش مهم است، استفاده صحیح از آن است. سیستم های فناوری اطلاعات برای مدیریت دانش که فرایندهای مدیریت را بهبود می بخشند، بسته به اینکه دانش متمرکز یا غیر متمرکز باشد، متفاوت هستند.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد