مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده موضوعات راهبردی رقابتی مهم که کارآفرین باید پیش از شروع کسب و کار مد نظر قرار دهد

مشخصات محصول
قیمت:13000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۰۸

تعداد صفحه انگلیسی:۱۱

تعداد صفحه ترجمه فارسی:۲۴  صفحه word

دانلود رایگان مقاله انگلیسی 

کد محصول:M389

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی مدیریت  ترجمه شده موضوعات راهبردی رقابتی مهم که کارآفرین باید پیش از شروع کسب و کار مد نظر قرار دهد

عنوان انگلیسی:

Critical competitive strategy issues every entrepreneur  should consider before going into business

چکیده فارسی:

موضوع تدوین و پیاده سازی استراتژی رقابتی معمولا از جنبه شرکت های بزرگ ، معتبر و اغلب چند شعبه ای مد نظر قرار می گیرد. به هر حال، دسترسی به مزایای رقابتی پایدار برای بقای کسب و کارهای راه اندازی شده کوچکتر مهم می باشد. اگرچه تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده است که چگونه شرکت های تازه تاسیس ارزشی را برای بخش های خود ایجاد می کنند و چگونه آن ها می توانند به مقوله تولید بپردازند، تلاش های کمی در زمینه کاربرد ایده های راهبردی شرکت های بزرگ قدیمی برای راه اندازی کسب و کار، انجام شده است. در این مقاله ما به بررسی ۱۱ تفاوت مجزا بین این موارد که چگونه شرکت های بزرگ، معتبر و همنوعان کوچکتر آن ها ، نوآوری های راهبردی را با نیم نگاهی به توصیه های کارآفرینان برای احتمال موفقیت بالاتر به کار می گیرند، می پردازیم. این ۱۱ مقوله در ارتباط با قدرت بازار، اندازه بازار، ارتباط با منابع، وجود محدودیت ها، دید رقبا، انتظپیش بینیار سرمایه گذار، تولرانس ریسک سهام دار/ سرمایه گذار، فرایند ها، مدیریت سها،م سیستم ارزیابی و افق زمانی برای نتایج می باشد.

کلیدواژه: کارآفرینی، شرکت های راه اندازی شده، استراتژی های رقابتی

  1. ۱. ابزارهای باارزش مدیریتی

این اصل پذیرفته شده می باشد که هیچ یک از استراتژی های رقابتی ذاتا بالاتر از نوع دیگر آن از نقطه نظر پتانسیل آن برای ایجاد منفعت بیشتر برای سهامداران نمی باشد. شرکت هایی همانند هیوندای، دل، وال مارت و دیز این در ایالات متحده رقابت های موفقیت آمیزی را با به کار بردن استراتژی های کم هزینه دنیال کرده اند در نقطه مقابل شرکت های همانند پورشه، اپل، تارگت و ریتز کارلتون با به کار بردن استراتژ های متفاوت تری به موفقیت دست یافته اند. به هر حال تمام این نمونه ها دارای یک چیز مشترک می باشند: آن ها شرکت های مجربی می باشند. و تمام آن ها دارای یک طرز  فکر یکسانی بوده اند. در این مقاله ما به بررسی تفاوت های بین شرکت های مجرب و شرکت های تازه تاسیس می پردازیم. شرکت های تازه تاسیس شرکت هایی می باشند که اخیرا فعالیت های خود را آغاز کرده اند.

بر خلاف تکنیک های مدیریتی مانند TQM و مهندسی مجدداین فرایند ها که محبوبیت آن ها کمتر شده است، طرح های راهبردی به عنوان گسترده ترین تکنیک مدیریتی مورد توافق بوده و همچنین تکنیکی می باشد که مدیران با توجه به اهمیت آن از آن رضایت دارند.

ص ۲۱۲

شرکت های تازه تاسیس برای بهینه کردن تخصیص منابع کمیاب و جلوتر بودن از تغییراتی که ممکن است در بازار رخ دهد اهمیت اجرای تجزیه و تحلیل در بازار، مدیریت نظارت، تجزیه تحلیل هزینه های سود آور و غیره را مد نظر قرار می دهند. بر خلاف این موضوع شرکت های تازه تاسیس معمولا برای انجام چنین فرایند های رسمی فاقد منابع مورد نیاز می باشند. برای اینکه چنین شرکت ها یی از همان ابتدا سرپا بمانند آن ها نیاز دارند تا مشتریان، فروشنده ها، رقبا و موضوعات مربوط به ناپایداری بازار را درک کنند. ما در یافته ایم که نه مدل کلاسیک پورتر و نه مدل تجدید نظر شده اسلاتر و اولسون برای مشخص کردن تفاوت های بین اینکه چگونه شرکت ها ی باتجربه و شرکت های تازه تاسیس می توانند به فرمول بندی و اجرای استراتژی ها بپردازند مناسب نمی باشند. به این دلیل ما یک مدل اصولی را طراحی کرده ایم. دقیقا مانند اسلاتر و اوسان که مدل شان را بر اساس ترکیبی از مدل پورتر و اضافه کردن موارد جدیدتری به آن طراحی کرده اند ما نیز مدل پنجگانه خود را بر اساس ترکیبی از مدل آن دو و اضافه کردن موارد جدیدتر ایجاد کرده ایم. مدل ایجاد شده در شکل ۱ مشخص شده است. در این مدل ما ۴ عامل خارجی و یک عامل داخلی را در نظر گرفته ایم.

فروشنده :این ها توسط مدل های پرتر و اسلاتر ارائه شده اند ولی ما یک شاخه جدید را به آن اضافه کرده ایم که سرمایه های مالی فروشنده ها را دریافت می کند. همان طور که مشاهده می شود، فروشندگان تاثیر کمی بر روی ساخت های راهبردی شرکت های بزرگتر دارند. اما در شروع آن نقش مهمی را ایفا می کنند.

۲- مشتریان / بازار : در اینجا ما سه عامل را با یکدیگر ترکیب کرده ایم زیرا آن ها به طور دقیقی در ارتباط با یکدیگر می باشند.توان مشتریان، تغییر در رشد بازار، و آشفتگی های مربوط به تغییر در بازار.

۳- رقابت: با دنبال کردن نظریه اسلاتر ما سه فاکتور اصلی مربوط به نظریه پورتر را با یکدیگر ترکیب کرده ایم.

۴- مقررات : مقررات صنعتی و دولتی می توانند تاثیرات عمده ای بر روی استراتژی ها در شرکت های بزرگ و کوچک داشته باشند. ما علاوه بر این فاکتورهای جدید مربوط به آن را با مدل هایمان ترکیب کرده ایم.

فرهنگ های درونی : فرهنگ های درون یک شرکت می توانند تاثیرات عمیقی بر روی انتخاب استراتژی های شرکت ها داشته باشند، با در نظر داشتن این موضوع ما فاکتورهای جدیدی را نیز به آن اضافه می کنیم.

 

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد