مقاله انگلیسی حسابداری ترجمه شده : آنالیز روش های حسابداری منابع انسانی در شرکت سیمان هند

مشخصات محصول
قیمت:15000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۶

تعداد صفحه انگلیسی:  ۴

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۱۰   صفحه word

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

کد محصول: H231

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی حسابداری ترجمه شده :  آنالیز روش های حسابداری منابع انسانی در شرکت سیمان هند

عنوان انگلیسی:

An Analysis of Human Resource accounting practices in Cement Corporation of India

چکیده فارسی:

منابع انسانی مهمترین دارایی هر سازمانی است. حسابداری منابع انسانی به مدیریت کمک می کند تا تصمیمات مهم مرتبط با مدیریت منابع انسانی را اتخاذ کند که به بهبودی کلی کارآمدی کمک می کند. مطالعه کنونی با هدف درک روش های حسابداری منابع انسانی در شرکت سیمان هند انجام شد. به منظور مطالعه ی روش های حسابداری منابع انسانی اعمال شده توسط شرکت سیمان هند، داده های پنج سال از گزارش های سالانه این شرکت جمع آوری شد. محقق میزان بسیار زیادی از افشاسازی اطلاعات حسابداری منابع انسانی، از جمله تعداد کل کارکنان، مشخصات حرفه ای کارکنان، توزیع سنی کارکنان، توزیع طبقه ای کارکنان، متوسط سن، ارزش طبقه بندی منابع انسانی، مدل استفاده شده برای ارزیابی، ترازنامه اجتماعی از جمله دارایی های انسانی و غیره را مشاهده کرد

  1. ۱. مقدمه

منابع انسانی مهمترین دارایی هر سازمانی است. موفقیت هر سازمان، به بهره وری و گنجایش افراد آن سازمان بستگی دارد. علاوه براین، یافتن افراد ماهر، کارآمد، آگاه، و با انگیزه ی بالا بسیار دشوار است. مهارت ها، تجارب، دانش و خلاقیت افراد نمی تواند از طریق هیچ ماشینی جایگزین شود. بنابراین، سازمان ها باید بیاموزند تا دارایی های انسانی خود را به همراه سایر دارایی های خود به رسمیت بشناسند و از آنها قددانی کنند. با کشف مدیریت علمی، که بر روش شناسی کمّی تاکید دارد تا از طریق کارآمد ترین شیوه از تمامی منابع بهره ببرد، محاسبه منابع انسانی در بسیاری از سازمان های هند و سایر جهان آغاز شد.

حسابداری منابع انسانی به سنجش ارزش منابع انسانی کمک می کند، که آن نیز به مدیریت کمک می کند تا تصمیمات مهم مرتبط با منابع انسانی را اتخاذ کند که نهایتا به افزایش تولید و کارآمدی کلی سازمانی کمک می کند. حسابداری منابع انسانی توسط کمیته حسابداری منابع انسانی انجمن حسابداری آمریکا در سال ۱۹۷۳ به عنوان “فرایند شناسایی و سنجش داده های مربوط به منابع انسانی و انتقال این اطلاعات به طرفین ذینفع” تعریف شده است. مدل ها و رویکردهای متعددی برای سنجش و ارزیابی منابع انسانی توسعه داده شده است. این رویکردها ممکن است بطور گسترده ای به عنوان حسابداری هزینه منابع انسانی (HRCA) و حسابداری ارزش منابع انسانی (HRVA) طبقه بندی شوند. HRCA شامل سنجش هزینه های متحمل شده توسط سازمان ها برای جذب، گزینش، استخدام، آموزش و توسعه دارایی های انسانی می باشد. HRVA شامل سنجش ارزش اقتصادی افراد برای سازمان ها می باشد.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد