مقاله انگلیسی ترجمه شده شبکه ­های یادگیری سازمانی که می­ توانند بهره­ وری شرکت­های مشاوره­ای IT را افزایش دهند

مشخصات محصول
قیمت:13000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۴

تعداد صفحه انگلیسی:۱۱

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۳۰ صفحه word

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی)

کد محصول:M461

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده شبکه­های یادگیری سازمانی که می­ توانند بهره­ وری شرکت­ های مشاوره­ای IT را افزایش دهند. مطالع ه­ای بر روی مشاوران ERP

عنوان انگلیسی:

Organizational learning networks that can increase the productivity of IT consulting companies. A case study for ERP consultants

چکیده فارسی:

این مقاله استفاده از شبکه­های یادگیری اجتماعی، به منظور افزایش بهره­وری شرکت­های مشاوره­ای IT را مد نظر دارد. ما معتقد هستیم که استفاده از یک شبکه آموزشی اجتماعی می­تواند مدت زمان یادگیری را برای مشاوران و توسعه دهندگان نرم افزارهای تجاری کاهش دهد.  با در نظر گرفتن یادگیری به عنوان یک عمل اجتماعی، یک شرکت مشاوره­ای می­تواند راندمانش را بالا ببرد. بالا بردن بهره، بر اساس افزایش سرعت فرآیند آموزشی می­باشد. تمرکز این مقاله بر تعریف راهی است که با استفاده از آن شبکه­های اجتماعی فرآیند اشتراک گذاری علوم را سرعت بخشیده و باعث بهبود بهره وری در زمینه ERP (برنامه ریزی منابع سازمان) می­گردد. ما یک سری نتایج عملی را از آزمایشات تجربی به وسیله مدل اصلی اشتراک گذاری علوم جمع آوری کردیم. در این آزمایشات تجربی، توسعه­دهندگان جوان نرم­افزاری قادر بودند بعد از آموزشهای مربوطه، برای شرکت­های بزرگ IT در سراسر جهان کار کنند. داده­های تجربی در بین سال­های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ در طی ۱۲ جلسه آموزشی مرتبط با علوم کامپیوتری دانشگاه­های بزرگ اروپای شرقی و برای شرکت IBM جمع آوری شدند. نتایج اصلی این مطالعه عبارت بودند از:

۱-        طراحی یک شبکه اجتماعی که زمان مورد نیاز برای وارد کردن دانشجویان مشاور به پروژه¬های ERP را کاهش دهد.

۲-        داده¬های آماری تولید شد که میزان بهره وری شرکت¬های مشاوره¬ایIT را که از به کارگیری شبکه¬های یادگیری اجتماعی ایجاد می¬شد اندازه گیری می¬کردند.

ما همچنین درباره اثرات مثبت شبکه¬های اجتماعی بر شرکت¬های اولیه و دانشگاه¬ها بحث خواهیم کرد.

کلمات کلیدی: شبکه¬های یادگیری اجتماعی، تسهیم (اشتراک¬گذاری) دانش، آموزش توسعه نرم¬افزاری، برنامه ریزی منابع سازمان (  ERP) ، ABAP

۱)         مقدمه

در زمینه یادگیری سازمانی، تاکنون تحقیقات قابل توجهی انجام شده است. یادگیری سازمانی را می¬توان به صورت، کسب اطلاعات و مهارت¬های مورد نیاز توسط افراد تعریف کرد.۱۹۹۵)(Argyris & Schon در تحقیقاتی که تاکنون در زمینه یادگیری سازمانی و ارتباط آن با بهره وری شرکت¬های مشاوره¬ای انجام شده است، پی به اثرات مثبت شبکه¬های یادگیری اجتماعی بر شرکت¬های مشاوره¬ای IT از جمله شرکت¬هایی که با ERP سر و کار دارند برده شده است. (Skerlavaj, Dimovski, Mrvar, and Parhor 2010)

در همین راستا یکی از برجسته ترین محققان در این زمینه ادعا کرده که: تنها مزیت رقابتی پایدار برای یک شرکت، توانایی آن در یادگیری سریع¬تر نسبت به سایر رقباست و به همین علت، برای شرکت¬های مشاوره¬ایIT ، آموزش،  بسیار حیاتی می¬باشد.

در این شرکت¬ها تعریف بهره¬وری همیشه آسان نیست. ( Nachum -1999) مشاهده کرد که مدل¬های بهره وری توسعه یافته در صنایع تولیدی، برای این¬گونه شرکت¬ها کاربرد ندارد. مسئله¬ی اصلی که باید حل می¬شد این بود که در این موارد برای محاسبه میزان بهره¬وری، زمان مورد نیاز برای داخل کردن مشاوران به پروژه¬ها به طور دقیق مشخص نبود. توجه به این نکته ضروری است که در مورد بسته¬های نرم افزاری ERP مدت زمان مورد نیاز برای آموزش افراد به گونه¬ای که بتوانند به طور مستقل مشغول به کار شوند بسیار بیشتر از سایر صنایع است.

مطابق گزارشاتLazowska -2011))که از دفاتر آماری کار ایالت متحده جمع آوری شده، در حال حاضر با کمبود متخصصان کامپیوتری مواجه هستیم و این موضوع تا سال ۲۰۱۸ ادامه خواهد داشت. بطوریکه تنها در ایالات متحده از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۸ بازار کار نیاز به ۱٫۴ ملیون متخصص کامپیوتر دارد. این اتفاق جدیدی نیست و سال¬ها ادامه خواهد داشت. مشاوران تکنولوژی و علوم ریاست جمهوری آمریکا اظهار داشتند که مطابق شاخصه¬های تاریخی و آماری علوم کامپیوتری، عامل غالب در اشتغال آمریکا خواهند بود. این کمبودها در شرکت¬هایی که با ERP سر و کار دارند بیشتر احساس خواهد شد. این مقاله با استناد به این مطلب که بهره وری شرکت¬های مشاوره¬ای به صورت مستقیم با تعداد مشاوران جدیدی که می¬توانند در یک بازه زمانی مشخص بعد از آموزش¬های مربوطه به صورت موفق به پروژه¬های مشاوره¬ای وارد شوند نسبت مستقیم دارد.

این مقاله از ۴ قسمت اصلی زیر تشکیل می¬شود:

۱-        پیش زمینه¬ای از نظریه¬ها و مشکلات موجود

۲-        بیان مدل آموزشی و هدف شبکه¬های یادگیری اجتماعی

۳-        بیان داده¬های آماری که از این فرآیند آموزشی به وجود آمده¬اند

۴-        محاسبه میزان بهره وری و پاسخ به سوالات

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد