مقاله انگلیسی ترجمه شده رشته مدیریت و حسابداری : سقوط در بازارهای مالی کارا ، نقش فاندامنتال ها در ایجاد نوسانات

مشخصات محصول
قیمت:10000تومان
دسته بندی: ,

سال نشر: ۲۰۱۲

تعداد صفحه انگلیسی:  ۷

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۱۰ صفحه فایل WORD

کد محصول: h20

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی) 

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده رشته مدیریت و حسابداری : سقوط در بازارهای مالی کارا ، نقش فاندامنتال ها در ایجاد نوسانات

عنوان انگلیسی:

Financial crises in efficient markets  How fundamentalists fuel volatility

چکیده فارسی:

زمانی که بحران مالی رخ می دهد ، دیدگاه سنتی چنین است که سفته بازان سرزنش می شوند ، در حالی که تحلیگران فاندامنتال به عنوان افرادی موفق در شناسایی حباب ها و محافظت در مقابل نوسانات بیش از حد در مقابل بحران ها شناحته می شوند.

این مقاله یک مدل قیمت گذاری دارایی را که شامل دو نوع معامله گر عقلائی است را ارائه می کند : معامله گران سفته باز کوتاه مدت و فاندامنتال های بلندمدت. که فرض می شود هر دو به مجموعه مشابه از دسترسی دارند. در حقیقت نه تنها نوسانات بیش از حد وجود دارد بلکه فاندامنتال ها سبب تقویت این امر می شوند. بازارهای کارا با حضور تعداد کمی سفته باز نوسان بیشتری دارند تا بازار کارا با حضور تعداد بیشماری سفته باز.

همچنین قانونگذاران باید برای محدود کردن سفته بازان اقدام کنند ، زیرا این امر می تواند به کاهش بی ثباتی کمک کند.

  1. مقدمه :

در مفروضات بازار کارا چنین بیان می شود که بازار کارا فاقد حباب است. برای بررسی و تایید این فرضیه به بررسی بازارهای مالی کارا می پردازیم که افراد و سرمایه گذاران دسترسی همگنی به اطلاعات دارند ، اما انتظارات و افق سرمایه گذاری افراد متفاوت است . باید توجه داشت در بازارهای مالی بی ثباتی یک قاعده است تا اینکه یک استثنا باشد.در مورد نوسانات بیش از حد ، تحقیقات بسیاری انجام شده است. در تمام ادبیات تحقیق فرض شده است که همه معامله گران ، سفته بازان با دید کوتاه مدت هستند و فرض وجود معامله گرانی با افق سرمایه گذاری متفاوت را نداشته اند.

این مقاله محدودیت های مقالات پیشین را حذف می کند و نشان می دهد که چگونه سفته بازان کوتاه مدت ممکن است سبب ایجاد حباب یا سقوط در بازارهای کارا شوند . بحث در مورد عوامل موثر بر ایجاد و از بین رفتن ثبات از مباحث تاریخی مالی نوین است.

بحث مذکور به روش امروزی توسط فریدمن آغاز شد و وی بیان داشته که سفته بازان و بورس بازان نمی توانند نرخ تبادل را در بازارها تغییر دهند.

دو دسته بحث در مورد این موضوع وجود دارد : ۱- افرادی که میان حجم معاملات و نوسانات بازار ارتباط قوی یافته اند که در نتیجه سفته بازان برای ثبات بازار مضر هستند. ۲ – فریدمن که معتقد بود سفته بازان سبب نقدشوندگی بازار می شوند که به ثبات بازار کمک می کند.

در نتیجه این اختلافات دیدگاهی توسط کارلسون و اسلر بیان شد که نتیجه آن چنین بود که ” سفته بازان منطقی سبب ثبات بازار در سطح پایین از فعالیت های سفته بازی می شوند و سبب بی ثباتی در حد بالای فعالیت می گردند.”

در نظر گرفتن دسته های مختلف معامله گران در قیمت گذاری دارایی ها به امری رایج تبدیل شده است. به هر حال با توجه به اینکه توزیع داده ها متقارن و استفاده از آن توسط سرمایه گذاران عقلایی فرض شده است ، فرض این مقاله از مقاله هایی که با همین موضوع ولی با فرض عدم تقارن اطلاعات منتشر شده اند ، متفاوت است . همچنین این مقاله دیدگاهی متفاوت با مقالاتی دارد که معامله گران را عقلائی و غیر عقلائی در نظر می گیرد.

در مقابل به دسته بندی سفاته بازان می رسیم که به مجموعه اطلاعات مختلف دسترسی دارند و ثابت می شود که عامل ناکارایی بازار هستند. مدل هایی پیشنهاد شده است که آربیتراژ گران عقلایی و معامله گران غیر عقلایی هستند.

در این مقاله فرض ما این است که همه معامله گران منطقی هستند و به مجموعه مشابهی از اطلاعات دسترسی دارند و از این رو بازار کاراست.

انتظارات عقلایی دروغی در قلب بازار کاراست. ( فاما ۱۹۷۰) . به هر حال در بازار کارا ، همه سرمایه گذاران می کوشند تا انتظارات خود را با استفاده از اطلاعات موجود بهینه کنند. اما در بازار کارا در مورد افق دید سرمایه گذاران سکوت می شود.

در مدل ما دو دسته سرمایه گذار وجود دارند ، ۱- سرمایه گذاران با دید فاندامنتال و افق زمانی بلند مدت که بر اساس عایدات نقدی و مسائل بنیادی اقدام به خرید سهام می کنند. ۲- سفته بازان کوتاه مدت که به نوسانات قیمت توجه می کنند.

از آن جا که فاندامنتال ها در مورد نوسانات مقطعی نگران نیستند ، واکنشی نیز ندارند. تا باعث شوند رفتار تهاجمی سفته بازان برانگیخته شود و سبب تغییرات بیش از حد قیمت بازار شوند. در نگاه اول شاید این امر متناقض به نظر آید که فاندامنتال های عقلایی همانطور بر بازار اثر می گذارند که معامله گران غیرمنطقی اثر می گذارند. با این حال هر گونه رفتاری که سبب کاهش نقدینگی بازار شود سبب می شود که سفته بازان عقلائی عصبانی شوند و بی ثباتی را نیز افزایش می دهد.

به طور خلاصه فاندامنتال ها سبب عدم پایداری بازار می شوند . این کار را به وسیله قیمتی که خود پیش بینی نموده اند و معتقدند که کوتاه مدت غیرمنطقی است و منتظر حرکات بلند مدت می مانند. از این رو نوسانات بیشتر توسط بنیادی ها ایجاد می شود.

در ابتدا چنین به نظر می رسد که مدل ما در تضاد با مدل های مالی رفتاری است. علت اصلی این تضاد از آنجا ناشی می شود که فرض و مبانی نظری بازار کارا و مالی رفتاری در تعریف فاندامنتال ها متفاوت است. از تئوری های قبلی چنین به نظر می رسید که سهامداران فاندامنتال ، سهامداران غیر فعالی هستند که سهام را خریداری و نگهداری می کنند ، اما در سوی دیگر سهامداران فعالی وجود دارند که اقدام به معامله می کنند و معتقدند که قیمت سهام ، دیر یا زود ، به ارزش ذاتی خود می رسد. به عنوان یک نتیجه ، فاندامنتال ها در بازارهای کارا ، سبب کاهش نقدینگی می شوند ، درحالی که در مالی رفتاری ، بنیادی ها سبب پایداری قیمت سهام می شوند.

  1. بازار کارا با معامله گران عقلائی

اگر چه این فرض در مالی رفتاری به چالش کشیده می شود ( فرض ما درباره نقش فاندامنتال ها در کاهش نقدینگی ) اما فرض معامله گران همگن ( افق زمانی برابر ) از فروض بازار کاراست و همچنان که به عنوان یک اصل به شمار می رود. در این بخش به بیان روش های قیمت گذاری دارایی ها می پردازیم . روش هایی بیان خواهد شد که در بازار کارا کاربرد دارد و تاکید بر اثر افق دید سرمایه گذار بر قیمت تعادلی است.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد