مقاله انگلیسی ترجمه شده : جنسیت‌گرایی در یک چهارچوب منطقه‌ای: با توضیح عدم حضور زنان در نقوش ارشدِ شرکت‌های حسابداریِ

مشخصات محصول
قیمت:19000تومان
دسته بندی: ,

سال نشر: ۲۰۱۵

تعداد صفحه انگلیسی:  ۱۲

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۲۹  صفحه word

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

کد محصول: h197

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده : جنسیت‌گرایی در یک چهارچوب منطقه‌ای: با توضیح عدم حضور زنان در نقوش ارشدِ شرکت‌های حسابداریِ منطقه‌ای در استرالیا

عنوان انگلیسی:

Doing gender’in a regional context:Explaining women’s  absence from senior roles in regional accounting firm sin Australia

چکیده فارسی:

در حالی که اکثر فارغ‌التحصیلان حسابداری در ۱۵ سال اخیر زنان بوده‌اند، اما آن‌ها از ایفای نقش‌های ارشد در شرکت‌های حسابداری منطقه‌ای بازمانده‌اند. این تحقیق عدم حضور زنان در نقش‌های ارشد شرکت‌های حسابداری کوچک و متوسط استرالیایی را مورد بررسی قرار می‌دهد. با در نظر داشتن بستر منطقه‌ای آنان و تصورات قالب جنسیتی در این مطالعه، شانس عدم حضور زنان در نقوش ارشد شرکت‌های حسابداری منطقه‌ای تشدید می‌شود. با ترسیم وضعیت جغرافیایی جنسیت‌گرایی در این تحقیق، نشان داده شد که چطور جنسیتی که از طریق ساختارها، سلسله‌مراتب‌ها و هویت به حالت قانون به نمایش در می‌آید، می‌تواند انعطاف‌پذیر باشد و در چهارچوبی مشخص قرار گیرد. ۳۱ مصاحبه با حسابداران شرکت‌های حسابداری کوچک و متوسط منطقه‌ی نیووالس جنوبی انجام شد. نتایج تحقیق حاکی از آن است که جنسیت‌گرایی همچنان به صورت محدود نمودن آرمان‌های زنان تشدید و تکثیر می‌شود که این امر با شکل‌دادن رویه‌های روزافزون انتظارات از زنان در شرکت‌های کوچک و متوسط حسابداری منطقه صورت می‌گیرد. درونی‌سازی باورهای قالب جنسیتی درباره‌ی آنچه زنان می‌توانند انجام دهند و تداخل دادن این موارد در شرکت‌های حسابداری منطقه‌ای با اندازه‌ی کوچک تا متوسط سبب جبهه گرفتن مقابل نوع خاصی از وضعیت نامساعد برای زنان شده است. در این تحقیق راه‌هایی که جنسیت‌گرایی می‌تواند از بین رود یا تکرار شود، نشان داده می‌شود تا وضعیت فعلی تحت چالش قرار گیرد و راهکارهای بیش‌تری برای زنان جهت پیشرفت در ورود به نقوش ارشد شرکت‌های حسابداری منطقه‌ای باز شود.

کلیدواژه‌ها: شرکت‌های حسابداری کوچک و متوسط، جنسیت‌گرایی، ساختارها و سلسله مراتب، هویت، انعطاف‌پذیری و چهارچوب مشخص، منطقه‌ی استرالیا.

  1. مقدمه

در استرالیا و سطح بین‌المللی، حرفه‌ی حسابداری از دیرباز توسط مردان تسخیر شده است (کوپر، ۲۰۱۰؛ زارنیاواسکا، ۲۰۰۸؛ کورنبرگر، کارتر و روزاسمیت، ۲۰۱۰). از سال ۱۹۹۹ زنان بیش از ۵۰% مطالعات رشته‌ی حسابداری را در بر می‌گیرند (یاکلینگ و کالرو، ۲۰۰۶). با زیاد شدن تعداد زنان فارغ‌التحصیل دارای مدرک حسابداری، فرض بر این بود که زمانی ایفای نقش زنان در رتبه‌های ارشد شرکت‌های حسابداری به سطح برابری با مردان افزایش خواهد یافت. این مورد رخ نداد و ابقای زنان در شرکت‌های حسابداری و فقدان پیشرفتشان در نقش‌های ارشد رفته‌رفته به عنوان یک چالش برای حرفه تبدیل شد (کیم، ۲۰۰۴؛ کورنبرگر و همکاران، ۲۰۱۰؛ واینزور و آیوئنگ، ۲۰۰۶).

تمرکز تحقیقات استرالیایی بر پیشرفت آهسته‌ی زنان برای نقش‌های ارشد حرفه‌ی حسابداری و با گوشه‌چشمی به سوی زنان شاغل در شرکت‌های حسابداری استرالیا در منطقه‌ا‌ی شهری صورت گرفت. تحقیقات محدودی در مورد موضوع تجارت منطقه و به ویژه زنان در این حوزه‌ی تجارت منطقه‌ای در دسترس است (شریدان، هاسلام، مک‌کنزی و استیل، ۲۰۱۱). به عنوان عضوی از مرکز آموزش کسب‌وکار واقع در منطقه‌ای از استرالیا، توسط کارکنان منطقه به طور مداوم کمبود حسابداران یادآوری می‌شود و نقش ما بهبود فارغ‌التحصیلان به منظور پر نمودن این خلاءها است. آلمیدا، فرناندو و شریدان (۲۰۱۲) و سیکوتوستو، ناندان و اسمارفیت (۲۰۰۸) نشان دادند که کمبود حسابداران تنها به این منطقه ختم نمی‌شود.

مشاهده شد با وجود اینکه بیش از نیمی از فارغ‌التحصیلان حسابداری در ۱۵ سال اخیر را زنان تشکیل می‌دهند، ایفای نقش آنان در رتبه‌های ارشد شرکت‌های حسابداری منطقه به طور متناسب در حال رشد نیست. شاه‌راهه‌ی فارغ‌التحصیلان مونث درون رتبه‌های ارشد حرفه‌گرایان حسابداری جریان ندارد. در حالی که فارغ‌التحصیلان را می‌توان برای اشتغالشان آموزش داد، می‌توان آن‌ها را برای ورود به حرفه آماده نمود و همچنین آن‌ها را با مهارت‌هایی جهت نیل به سوی شغل‌ها تجهیز نمود، اما باید در نظر داشت که نقش آموزش تنها یک بعد از داستان را تشکیل می‌دهد. در این مورد باید تجربه‌ی آنان در شرکت‌های حسابداری منطقه و این که چطور آن‌ها مسیرهای شغلی خود را درک می‌کنند، باید در نظر گرفته شود، البته این در صورتی است که هدف این باشد که به طور سیستماتیک حضور کمرنگ زنان در نقش‌های سطح بالا را خطاب قرار داد.

هدف از ارائه‌ی این مقاله جست‌وجوی این است که چرا زنان به حضور کمرنگ خود در نقش‌های ارشد حرفه‌ی حسابداری ادامه می‌دهند. تحقیق پیشین نشان داد نسبت کمی از زنان در نقش‌های ارشد دوام آورده‌اند و تساوی حقوق زن و مرد در حرفه‌ی حسابداری (اندرسون‌گوو، گری و رابسون، ۲۰۰۵؛ زارنیاواسکا، ۲۰۰۸؛ کورنبرگر و همکاران، ۲۰۱۰؛ ووتن، ۲۰۰۱) و در مکان‌های منطقه‌ای (پاینی، شریدن و کونوی، ۲۰۰۹) مساله‌ای لاینحل بوده است. برای این گروه از تحقیقات، دیدگاه‌هایی از طریق روش‌های خاص و دقیقِ جنسیت‌گرایی تجربه‌شده توسط افراد حرفه‌ای حسابداریِ منطقه در طول واقعیات هرروزه‌ی زندگی کاری‌ آن‌ها اضافه شد. با ترسیم مکان‌شناسیِ جنسیت‌گراییِ توسعه‌یافته توسط ننویچ و خیلان (۲۰۱۴)، نشان داده شد که چطور جنسیت از طریق ساختارها، سلسه‌مراتب‌ها و هویت به صورت یک قانون در‌‌آمده است و می‌تواند منعطف‌ و دارای چهارچوبی مشخص باشد. همانگونه که این موارد در یک مکان محلی تجربه شدند، نیازمند این هستند که با تاثیر دادن جنسیت و پویایی‌های منطقه‌ای نیز درک شوند (بوس، ۲۰۱۲). درونی‌سازی‌هایی که منجر به ایجاد مجدد جنسیت‌گرایی در شرکت‌های حسابداری منطقه‌ای می‌شوند، در روش‌هایی مشهود آشکار گشته‌اند و امید بر این است که منجر به روش‌ها و رویه‌های معنادارتری برای مقابله‌ی مثمرثمرتر با ایجاد مجدد آن‌ها شوند.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد