مقاله انگلیسی ترجمه شده راه های کاربردی و تجربی متقاعد سازی : تحلیل تبلیغات درتجارت های در حال ظهور در مقابل بازارهای توسعه یافته.

مشخصات محصول
قیمت:14000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۳

تعداد صفحه انگلیسی:۱۱

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۲۷ صفحه word

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی)

کد محصول:M410

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده راه های کاربردی و تجربی متقاعد سازی : تحلیل تبلیغات در تجارت های در حال ظهور در مقابل بازارهای توسعه یافته.

عنوان انگلیسی:

Functional and experiential routes to persuasion: An analysis of advertising in emerging versus developed markets

چکیده فارسی:

تبلیغات تجارت های در حال ظهور نسبت در بازارهای توسعه یافته متفاوت میباشد؟با استفاده از داده ها از آزمون های تلویزیونی تجاری که توسط شرکت چند ملیتی کالاهای پر مصرف (FMCGs) در ۲۳ کشور حال انجام شده از نظر ما دو راه متقاعد سازی وجود دارد : یک مسیر عملکردی، که بر ویژگی های. و مزایای یک محصول، و یک مسیر تجربی، که تداعی احساس، احساسات و تصورات میباشد .- در حالی که در بازارهای توسعه یافته مسیر تجربی عامل عمده متقاعد سازی میباشد ، مسیر عملکردی، عامل نسبی در بازارهای در حال ظهور است.علاوه بر این، ما یک تاثیر دیفرانسیل محلی / جهانی و سنتی / مدرن را پیدا کردیم. این یافته درمیان تجارت های درحال ظهور و بازارهای توسعه یافته برای منظور مستقل نگه داشته نمی شوندما در مورد یافته های خود برای تبلیغات در بازارهای نوظهور و برای توسعه یک فرهنگ مصرفی جهانی بحث می کنیم.

کلمات کلیدی: بازارهای در حال ظهور،ازارهای در حال توسعه،مادی،مادی گرا،تجدید نظر تبلیغاتی بازاریابی تجربی،بازاریابی کاربردی

۱٫معرفی

اهمیت صنعت تبلیغات در بازارهای در حال ظهور (تجارت های در حال رشد) رو به افزایش است . پس از رکود اقتصادی جهانی اواخر۲۰۰۰ که بحران مالی را به دنبال داشت،دوباره هزینه های تبلیغات جهانی رو به افزایش بوده است ، اما این افزایش تا حد زیادی در کشورهای در حال توسعه  در  آسیا و اقیانوسیه، خاور میانه / آفریقا و منطقه آمریکای لاتین بوده است تا در بازارهای توسعه یافته (تجارت های توسعه یافته) در اروپا، ایالات متحده، استرالیا و ژاپن. با توجه بهگزارش ۲۰۱۱ نیلسن (www.nielsen.com )،تجارت های در حال رشد ادامه میدهد تا منجر به هزینه های تبلیغ جهانی برای سال های زیادی شود ،کالاهای پر مصرف (FMCGs),این دسته به سرعت با بالاترین نرخ مورد انتظاردر حال رشد است.

تحقیق قبلی درک ما را از عملکرد مصرف کنندگان غنی تر کرده و به تبلیغات پاسخ میدهد. با این حال، این پژوهش تقریبا به طور انحصاری در درآمدهای بالا انجام شده است، سازمان صنعتی ( برگس و ، ۲۰۰۶ استین کامپ ). ممکن است تفاوت مهمی در چگونگی تبلیغ بین تجارت های توسعه یافته وتجارت های در حال رشدوجود داشته باشد، برای مثال، درچگونگی درک مصرف کنندگان از پیام های تبلیغاتی و تجدید نظر تبلیغاتی. یک شرکت FMCGs که مبادرت به فروش شامپو، تیغ صورت تراشی، و یا محصولات تمیز کننده میکند را در نظر بگیرید. در تجارت های در حال رشد، عوامل زمینه مؤثر بر نام تجاری (به عنوان مثال، دسترسی به آب و خلوص، امکانات حمام در خانوار، و همچنین خرده فروشی و محل فروش ) ممکن است با همان عوامل درتجارت های توسعه یافته کاملا متفاوت باشند . این عوامل ممکن است بر چگونگی درک مصرف کنندگان ازتبلیغ برای این مارک تاثیر گذار باشند . به عنوان مثال، مزایای عملکردی ارتباط در تبلیغات، اجزای حسی و عاطفی، یا جاذبه تصاویر مختلف در تبلیغات. در این تحقیق ما به بررسی تجربی که آیا روند تبلیغات مصرف کنندگان درتجارت های در حال رشد متفاوت از روند تبلیغات مصرف کنندگان در تجارت های توسعه یافته است. تمرکز ما دقیقا در مورد اثرات نسبی از مسیرهای کاربردی و تجربی تبلیغات میباشد . علاوه بر این، ما اثرات آگهی های اجتماعی و فرهنگی بررسی در پردازش آگهی در تجارت های در حال رشد و تجارت های توسعه یافته را مورد بررسی قرار میدهیم ، از جمله درخواست ممتاز (محلی در مقابل جهانی)، درخواست  قدیمی (مدرن در مقابل سنتی)، و درخواست  فرهنگی مربوط به گروه (فردگرا در مقابل جمع).

۲٫چارچوب مفهومی و فرضیه  توسعه

۲٫۱٫روش های کاربردی و تجربی در تبلیغات

در سطح وسیع، محققان بازاریابی (به عنوان مثال، واکراتساس و امبلر ،۱۹۹۹) یک چارچوب پردازش اطلاعات از عملکرد متقاعد سازی تبلیغات ایجاد کرده اند که در آن پیام های تبلیغاتی (به عنوان مثال، ورودی فرآیند) یک  مصرف کننده داخلی را ایجاد میکند ، که، به نوبه خود،  رفتار مصرف کننده را نتیجه میدهد (به عنوان مثال، خروجی). با توجه به برخی از مدل ها (به عنوان مثال، بری و هاوارد، ۱۹۹۰ )، نتایج تبلیغاتی، و باید اندازه گرفته شوند ، رفتارهای خاص (خرید محصول، آزمایش، و انتخاب کردن)، در حالی که سایر مدل ها اندازه گیری تاثیر آگهی در شرایط نگرش و  شکل گیری و تغییر را پیشنهاد می دهند ( کوپر و کرویل، ۱۹۸۴، اولسون و زانا، ۱۹۹۳؛پتی و وگنر، ۱۹۹۷؛ تیزر و شافر، ۱۹۹۰).

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد