مقاله انگلیسی حسابداری: مقاومت استادان حسابداری در برابر فن آوری های جدید آموزشی در آموزش عالی

مشخصات محصول
قیمت:23000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۶

تعداد صفحه انگلیسی:  ۱۵

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۲۱  صفحه word

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

کد محصول: H254

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده :  نوآوران و یا بازدارنده ها؟ مقاومت استادان حسابداری در برابر فن آوری های جدید آموزشی در آموزش عالی

عنوان انگلیسی:

Innovators or inhibitors? Accounting faculty resistance to new educational technologies in higher education

چکیده فارسی:

در حالی که تکنولوژی فرصت های جدید و مزایایی را برای استادان در شیوه تدریس آنها فراهم می کند، تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمی برای اتخاذ فن آوری های جدید مقاومت می کنند. بدون اجبار ۹۳ درصد از استادان در مطالعه استرالیایی جهت بحث  در این مقاله با اشاره به مقاومت استاد حسابداری به عنوان یک مانع کلیدی برای استفاده و اقتباس فن آوری  مصاحبه نمودند. با اتخاذ مدل پذیرش فناوری(TAM) به عنوان یک چارچوب، این مقاله استدلال می کند که یکی از بزرگترین چالش های پیش روی مدارس کسب و کار و موسسات آموزش عالی (HEIs)  در قرن ۲۱ خود فن آوری های جدید نمی باشند، بلکه توانایی مربیان برای پذیرش فن آوری های آموزشی می باشد. با تاکید بر داده های کیفی حاصل از مصاحبه با مربیان حسابداری به عنوان نمونه به رسمیت شناخته شده در استفاده آنها از فن آوری های نوین، این مقاله به بررسی دلایل عدم پذیرش اعضای هیات علمی می پردازد و در مورد تبدیل شدن دانشگاهیان به نوآوران به جای بازدارنده بحث می کند. این یافته ها در مورد مسئله قرن بیست و یکم که HEIs  ، و به ویژه دانشگاهیان حسابداری را  تحت تاثیر قرارمی دهد یک بینش مناسب ارائه می دهد. اگر چه این کار در رشته حسابداری صورت گرفته است، این یافته ها ممکن است مرتبط و قابل اجرا برای تمام رشته ها باشند. مجموعه ای از توصیه ها برای موسسات، مدارس کسب و کار و دانشگاهیان جهت توجه پیشنهاد می شود.

کلمات کلیدی: مدل پذیرش تکنولوژی، اقتباس تکنولوژی، آموزش عالی، مقاومت استادان، موانع استفاده از تکنولوژی، آموزش حسابداری

. مقدمه

از سال ۱۹۸۰، تحقیق در آموزش عالی تغییر دیجیتالی در حال وقوع در دانشگاه های سراسر جهان را بررسی کرده است. گزارش های بی شماری از گوشه و کنار جهان نشان می دهد که اگر نهادها برای رقابتی و مرتبط باقی ماندن در قرن بیست و یکم تمایل داشته باشند، آنها نیاز دارند فرصت فراهم شده توسط فن آوری، به ویژه در رابطه با آموزش و شیوه های یادگیری را بپذیرند. آموزش عالی تا حدودی برای پذیرش فرصت ها برای نوآوری و تحول که فن آوری فراهم می کند کم اشتیاق دیده شده است، با تغییری که گرایش دارد در حاشیه رخ دهد اغلب توسط قهرمان فردی هدایت می شود .

در یک محیط آموزش عالی که در آن نوآوری در فن آوری یک اثر تحول گرا بر آموزش و یادگیری دارد، سواد افزایشی فن آوری در میان اعضای هیئت علمی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.  در دهه گذشته، دانشگاهیان به پیاده سازی فن آوری های جدید و نوآورانه در کلاس های درس و برنامه های درسی خود تشویق شده اند، و مطالعات بیشتری در حال ظهور هستند که بر ” دلایل منطقی آموزشی ” برای یکپارچه سازی این فن آوری های جدید با فعالیت های آموزش و یادگیری تأکید می کنند.

با وجود دلایل مناسب، بسیاری از استادان در برابر اتخاذ فن آوری های جدید در شیوه تدریس خود مقاومت نشان می دهند. آلبرشت و گونی (۲۰۰۰) با نوشتن در مورد حسابداری به طور خاص توضیح می دهند زمانی که تکنولوژی به تغییر اساسی ادامه می دهد روشی که اطلاعات فراهم می شود و در آموزش عالی مورد استفاده قرار می گیرد،  “بسیاری از مربیان هنوز به  این بینش که این به چی معنی می باشد دست پیدا نکرده اند (ص ۵۷). هاجسون به طور مشابه ادعا می کند، “با وجود اهمیت رو به رشد یکپارچه سازی فن آوری یادگیری با آموزش عالی، سرعت یادگیری برای بسیاری از استادان دانشگاه با سرعت تغییر هماهنگ نبوده است. هنوز مقاومت در حال تجربه شدن می باشد. اگر چه بیشتر موسسات آموزش عالی در حال حاضر استادانی که به حمایت از آموزش الکترونیک می پردازند استخدام می کنند، در میان دیگران کار بلین و مونرو (۲۰۰۸)، فرض می کنند که تاثیر فناوری بر شیوه آموزش محدود باقی می ماند. البته این بدان معنا نیست که آن مربیانی که به راحتی فن آوری های جدید در شیوه تدریس خود اتخاذ می کنند مد نظر نمی باشد؛ فقط اینکه تعداد این استادان ، به ویژه در رشته های خاص، برای مثال، حسابداری محدود می شود. درهر، رینرز، و درهر (۲۰۱۱) به شرایط به عنوان یک استفاده مطلوب از فن آوری های جدید توسط اعضای هیات علمی اشاره می کنند. راسل (۲۰۰۹) با بیان یک دیدگاه کلی مدعی است که این تغییرات نامناسب در شیوه های آموزش بسیاری را شگفت زده و نا امید کرده است.

با استنتاج از یافته های یک مطالعه اخیر استرالیایی، این مقاله بر نیاز مدارس کسب و کار و استادان حسابداری برای پذیرش این فرصت جهت مهار فن آوری های جدید و در حال ظهور تاکید می کندکه یک تجربه مناسب در هر مکان، در هر زمان برای دانشجویان فراهم می کند. این استدلال می کند که مربیان باید اینکه چگونه برنامه های درسی (و ارزیابی ویژه) طراحی می شوند و بر اینکه چگونه دانش آموزان – اغلب که به عنوان “افراد بومی دیجیتال” به آنها  اشاره می شود – ممکن است بهتر درگیر شوند تمرکز می کند. در حالی که برخی از مربیان از تکنولوژی به منظور افزایش توانایی خود برای انجام این کار استفاده می کنند، ادبیات نشان می دهد که این یک اقلیت است، و در حاشیه ها، و دانشگاهیان حسابداری نمونه در مطالعه ما مصاحبه نمودند به شدت از این دیدگاه حمایت کردند.
نیاز به مهار فن آوری های دیجیتال در آموزش حسابداری با این واقعیت تقویت می شود که فارغ التحصیلان از مدارس کسب و کار در قرن ۲۱ در حال ورود به محل کار غنی از تکنولوژی می باشند. کارفرمایان بنا به گزارش خواستار آن هستند که فارغ التحصیلان دارای مهارت سواد دیجیتالی برای مجهز کردن خود برای عملیات موفقیت آمیز در محل کار باشند. بنابراین یک مسئولیت بر عهده موسسات و مربیان وجود دارد که تضمین نمایند دانشچویان قبل از فارغ التحصیلی و ورود به نیروی کار این جهان تکنولوژی غنی را تجربه می کنند. علاوه بر این، ادبیات بر مزایای بسیاری از تکنولوژی در آموزش و یادگیری دلالت می کند؛ مزایایی که نمی توان نادیده گرفت. مزایای فن آوری های دیجیتال به عنوان شناخته شده است: تعهد دانشجو، بهره وری بیشتر برای استادان و دانشجویان هر دو، ایجاد کار برای فارغ التحصیلان آماده و کمک به دانشجویان برای درک مفاهیم پیچیده. توانایی برای اختصاصی  کردن یادگیری از طریق فن آوری نیز برای آموزش و ارزیابی مهم در نظر گرفته می شود. از مزایای دیگر قابلیت دسترسی و فراگیری فن آوری است. حالت سنتی یادگیری برای میلیون ها نفر جواب داده است، در عین حال هم چنین آنهایی که واجد شرایط مشخصات یک دانشجو سنتی دانشگاه نبودند مورد کم توجهی قرار گرفتند. بنابراین زندگی های بسیاری وجود دارد که می توانند با دسترسی به آموزش و پرورش تغییر پیدا کند.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد