مقاله انگلیسی ترجمه شده قیمت گذاری کمتر از واقع، عملکرد ضعیف و واکنش بیش از حد در عرضه عمومی اولیه

مشخصات محصول
قیمت:18000تومان
دسته بندی: ,

سال نشر: ۲۰۱۵

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۱

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۳۸  صفحه  WORD

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی )

کد محصول: M549

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده قیمت گذاری کمتر از واقع، عملکرد ضعیف و واکنش بیش از حد در عرضه عمومی اولیه: شواهدی از توجه سرمایه گذار با استفاده از جستجوهای آنلاین

عنوان انگلیسی:

Underpricing, underperformance and overreaction in initial public offerings: Evidence from investor attention using online searches

چکیده فارسی:

اثبات شده است که فعالیت آنلاین کاربران اینترنت در مدل سازی پدیده های مختلف درطیف گسترده ای از رشته های علمی بسیار مفید می باشد. در این مطالعه تمرکز ما بر روی دو حقیقت یا پازل تصنعی در رابطه با عرضه عمومی اولیه می باشد که عبارتند از قیمت گذاری کمتر از واقع و عملکرد بلند مدت ضعیف. با استفاده از جستجوهای اینترنتی در گوگل، ما توجه سرمایه گذار را قبل و در طول روز عرضه بررسی کردیم تا نمایش دهیم که عرضه عمومی اوراق بهادار مورد توجه، دارای ویژگی های متفاوتی نسبت به عرضه های کم مورد توجه قرار گرفته می باشد. پس از کنترل تاثیرات گوناگون دیگر نشان می دهیم که توجه سرمایه گذار هنوز هم به عنوان یک عنصر اصلی در بازده بالای اولیه(قیمت گذاری کمتر از واقع) عمدتا برای دوره های بسیار احساسی می باشد. علاوه بر این نشان می دهیم که توجه سرمایه گذار تا حدی توضیح دهنده عکس العمل بازار بسیار خوش بین می باشد و بنابراین نشان دهنده بخشی از عملکرد بلندمدت ضعیف می باشد.

لغات کلیدی:جستجوهای آنلاین، عرضه های اولیه عمومی، ابهامات

۱)مقدمه

بدون شک اینترنت با بیش از دو میلیارد کاربر از سال ۱۹۶۵ الی سال ۲۰۱۴ به عنوان یک اختراع اساسی، دنیایی که در آن زندگی می کنیم را تغییر داده است. اینترنت به کاربران خود اجازه دستیابی به مقدار بسیار زیادی اطلاعات در زمان بسیار اندک را می دهد. به علت کثرت اطلاعات در دسترس، دقت، به یک منبع کمیاب تبدیل شده است که به منظورکسب اطلاعات مورد علاقه نیاز به تخصیص کارآمد دارد. برای تعداد کثیری از کاربران اینترنت، موتورهای جستجو به عنوان یک راه ورود به تمام اطلاعات ایفای وظیفه می کند و گوگل با سهم عمده اش در بازار و وجود بیش از یک میلیارد مراجعه کننده در هر ماه، سلطان موتورهای جستجو می باشد. این رفتار آنلاین یک ردپای دیجیتالی به جای می گذارد. تمام سوالات جستجویی افراد که در نوار جستجو تایپ می شود توسط گوگل ذخیره می شود و آمار پردازش شده در جستجوها، آشکار می گردد. بنابراین بانک اطلاعاتی جستجوهای گوگل ایجاد کننده مقدار زیادی توجه می باشد که به طور رایگان در دسترس می باشد، به موقع است و معرف کل جمعیت استفاده کننده از اینترنت می باشد.

این امکان بالقوه بی حد، جستجوی اطلاعات اینترنت را عملی کرده است و هم اکنون از آن برای ردیابی و همچنین انتظار برای رویدادهای گوناگون اجتماعی استفاده می شود. این استفاده از پیگیری آنفولانزا (دوگاس و همکاران، ۲۰۱۲؛گینزبرگ و همکاران، ۲۰۰۸) علاقه مشتری و تاثیر آن بر فروش محصولات (چوی و واریان، ۲۰۰۹؛گول و همکاران، ۲۰۱۰؛کولکارنی ۲۰۱۲) تا نشانگرهای اقتصاد کلان را شامل می شود(اسکیتاس و زیمرمن، ۲۰۰۹؛کوپر و همکاران، ۲۰۰۵؛پریس و همکاران، ۲۰۱۰). تالیفات مرتون (۱۹۸۷)نشان می دهد که همچنین ممکن است توجه مربوط به حقیقت پیچیده بازارهای مالی باشد و پریس و همکاران (۲۰۰۸) در میان اولین افرادی هستند که از این نظریه حمایت می کنند. از آن پس بسیاری از محققین از بررسی آنلاین برای ردیابی، پیش بینی بسیار کوتاه مدت یا پیش بینی نشانگرهای مختلف مالی استفاده کردند. در اینجا ما جستجو در گوگل را به منظور کمک به توضیح دو حقیقت تصنعی عرضه های عمومی اولیه آغاز می کنیم_عملکرد ضعیف بلند مدت و بازده زیاد اولیه که به عنوان قیمت گذاری کمتر از واقع نیز شناخته می شود.

عملکرد ضعیف بلند مدت(یعنی عملکرد ضعیف شرکت های پذیرفته نشده) مسلما جذاب ترین عرصه برای تحقیق نظری عرضه های عمومی اولیه می باشد. استرن و بورنستین(۱۹۸۵)نشان می دهند که شرکت های پذیرفته شده عملکرد شاخص اس اند پی ۵۰۰ را تا ۲۲ درصد در بلند مدت ضعیف نشان می دهند. عملکرد ضعیف به طرز چشمگیری به وسیله مطالعات گوناگون (ریتر ۱۹۹۱؛اسپیس و افلک _گراویز۱۹۹۵) و توسط لوقران و ریتر(۱۹۹۵) که عملکرد ضعیف بلند مدت سهام جدیدا انتشار یافته را یک معما نام گذاری کردند، تایید شده است. وجود آن توسط مطالعات گوناگونی مورد تایید قرار گرفته است. براو و همکاران(۲۰۰۰) گزارش دادند که عملکرد ضعیف، زمانی که معیارها با اندازه شرکت و نسبت ارزش دفتری به ارزش بازار مطابقت دارند، ظاهر می شود. برعکس، اکبو و نوریل(۲۰۰۰) عملکرد ضعیف بالقوه را به ریسک پایین سهام عرضه اولیه نسبت می دهند در حالی که شواهدی وجود دارد که شرکت های پذیرفته شده نسبت اهرمی پایین تر و نقدینگی بیشتری نسبت به شرکت های همانند در سال های پس از عرضه اولیه دارند. پس از نظارت بر ریسک اضافی شرکت های همتا نویسندگان، فرضیه های بازدهی غیر نرمال صفر سهام عرضه اولیه عمومی را نپذیرفتند. ریتر و ویلچ(۲۰۰۲) در مرور جامع ادبیات مرتبط با عرضه عمومی اولیه این گونه بحث کردند که معیار عملکرد بلند مدت عرضه های عمومی اولیه به شدت به روش شناسی مورد استفاده و نیز انتخاب دوره نمونه حساس می باشد. علاوه بر این آنها تاکید کردند که علی رغم عملکرد مشابه ناشران و همتایانشان با مشخصات قابل مقایسه، همچنان بازده پیش از عرضه اولیه با وزن مساوی منجر به عملکرد ضعیف شاخص های بازار می شود.

وجود دومین حقیقت تصنعی عرضه عمومی اولیه –قیمت گذاری کمتر از واقع-انکارناپذیر است. ریتر و ولچ(۲۰۰۲) این گونه گزارش دادند که اختلاف بین قیمت پیشنهادی و قیمت پایانی اولین روز برای ناشران آمریکایی در بین سال های ۱۹۸۰ و ۲۰۰۱،  ۱۸٫ ۸درصد بوده است. علاوه بر این تغییر قیمتی مثبت برای ۷۰ درصد از شرکت های پذیرفته شده وجود داشت در حالی که بازده اولیه منفی تنها برای ۱۴ درصد از عرضه های اولیه عمومی رقم خورد. علت اینکه چرا شرکت های پذیرفته شده آنچه را که حقشان است را نمی گیرند در اینجا مشخص نشده است. مطالعات زیادی توسط ریتر و فلچ (۲۰۰۲)انجام شده است که مجموعه متنوعی از توصیفات مبتنی بر اطلاعات متقارن و نامتقارن را پیشنهاد می کنند. نوید بخش ترین جریان ادبیات در تلاش برای توصیف قیمت گذاری کمتر از واقع می باشد که به نظر می رسد بر بعد رفتاری سرمایه گذاران تمرکز دارد. ریتر (۱۹۹۱) موضوع را با تاکید بر تمایل سرمایه گذاران به خوش بینی مفرط راجع به توان شرکت های پذیرفته شده از ابهام خارج ساخت. لوقران و ریتر(۱۹۹۵) با نشان دادن اینکه اساسا بازده روز اول در دوره هایی که بازار در حال رشد می باشد زیاد تر است، از فرضیه ها حمایت کردند. همگام با تئوری احساسات سرمایه گذار نشان داده شد که قیمت گذاری کمتر از واقع به طور مثبتی با اخبار و تحقیق تحلیلگر مرتبط با عرضه های عمومی اولیه مرتبط می باشد(اگاروال و همکاران، ۲۰۰۲؛دیمرس و لولن، ۲۰۰۳). جانگوئیست و همکاران (۲۰۰۶) و درین(۲۰۰۵) الگوهای نظری برای قیمت گذاری عرضه عمومی اولیه و بازده ابتدایی را با در نظر گرفتن احساس سرمایه گذار پیشنهاد می دهند. تحقیق قبلی(جانگوئیست و همکاران ۲۰۰۶) الگویش را با تصور راجع به سرمایه گذاران احساسی با بودجه انعطاف پذیر ایجاد می کند، سرمایه گذارانی که نمی توانند کل عرضه عمومی اولیه را خریداری کنند. بنابراین شرکت ها باید به منظور متقاعد کردن سرمایه گذاران عقلایی برای مشارکت، قیمت پیشنهادی را پایین تر از سطحی که سرمایه گذاران بی اطلاع مایل به پرداخت هستند، تعیین کنند. از طرفی دیگر، مطالعه بعدی(درین، ۲۰۰۵) این فرضیه را تقویت می کند که “حمایت قیمتی پس از فروش برای پذیره نویسان هزینه بر است” (درین، ۲۰۰۵٫ صفحه ۴۹۰). در حالی که الگوها از لحاظ معنی متفاوت هستند، پیش بینی هاشان مشابه می باشد. آنها قیمت گذاری بسیار کمتر از واقع را با وجود احساس زیاد سرمایه گذار و در نتیجه عملکرد بلند مدت ضعیف را پیش بینی می کنند. درین به طور مناسبی خاطر نشان می کند که این شرکت نیست که حق خود را کامل دریافت نمی کند بلکه معامله گران بی اطلاع بسیار خوش بین هستند که قیمت های زیادی را برای سهام عرضه عمومی اولیه پرداخت می کنند(درین، ۲۰۰۵؛صفحه ۴۹۰)

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد