مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده : ملاحظات نظری وعملی در مورد عوامل خطر در ارتباطات سازمانی

مشخصات محصول
قیمت:19000تومان
دسته بندی:

سال نشر: ۲۰۱۵

تعداد صفحه انگلیسی:  ۶

تعداد صفحه ترجمه فارسی:   ۱۲ صفحه word

(دانلود رایگان مقاله انگلیسی )

کد محصول: M566

عنوان فارسی:

مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده :  ملاحظات نظری وعملی در مورد عوامل خطر در ارتباطات سازمانی

عنوان انگلیسی:

theoretical and practical considerations regarding risk factors in organizational communication

چکیده فارسی:

مقالات در این زمینه به نقش بزرگ سیستم های اطلاع رسانی، یک جزء از ارتباطات سازمانی، در تحقق قطعیت شرکت های تولیدی، اشاره کرده اند. ارتباطات سازمانی باید مفاهیم کلی و سخاوتمندانه از تئوری عمومی سیستم (GTS)، را، که روشی است که عناصر و توابع فرآیند را توضیح داده و بررسی می کند، شامل شود. GTS به ما این امکان را می دهد که فهرستی ایجاد کنیم و رویدادها را با تآثیرات ناخواسته به عنوان خطرات شناخته شده، مدیریت کنیم. این مقاله ی موجود، چشم انداز اصلی سیستماتیک را در مدیریت ریسک در ارتباطات سازمانی پیشنهاد داده و نتایج یک تحقیق در مورد ادراک خطر در ارتباطات سازمانی در سطح مدیران ارشد در شهرستان مورش را ارائه می دهد.

این مقاله، از نقطه نظر تئوری، مهم بوده و فهرستی از عوامل ریسکی خاصی برای ارتباطات سازمانی ارائه می دهد، از جمله یک رویکرد سیستماتیک با استفاده از یک ساختار پیچیده. این مقاله همچنین از نقطه نظر عملی نیز منبع و مهم می باشد چراکه آن، بر مبنای پرسشنامه های عملی در مورد درک خطر در سطح مدیران ارشد در رومانی می باشد.

کلید واژه ها: سازمانی، ارتباط، مدیریت ریسک، رویکرد سیستماتیک، مسئولیت اجتماعی.

۱– چشم انداز سیستماتیک در مورد ارتباطات سازمانی

با توجه به چندین شخصیت در زمینه مدیریت نوین ارتباطات سازمانی که ششمین عملکرد یک شرکت را نشان می دهند، یک زیر سیستم به تمام فرآیندهایی که منجر به انتقال اطلاعات بین فرستنده و گیرنده شده اند، اختصاص داده شده است. با اذعان به اهمیت ارتباطات و پیامدهای آن در موفقیت، تحقق اهداف از هرنوع سازمان، دلیل دیگری برای محققان و پژوهشگران به منظور تعریف کامل و درست از پدیده ها و تغییر پویا و دائم به دلیل تکامل جذاب و پیچیده در زمینه تجهیزات، به ویژه به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن به دلیل سخت بودن تشکیل و پیش بینی اجزای انسانی آن، می باشد.

ارتباطات سازمانی، اغلب فقط براساس تحقیقات منحصر به فرد مربوط به سنت و در مورد آموزش پژوهشگران، مورد تحقیق و تعریف قرار گرفته اند. تفسیر معنایی، تحقیقات رفتاری، تحقیقات سیستماتیک و یا یک دیدگاه الگوریتم های اعمال شده توسط سیستم های انفورماتیک مدرن. بدیهی است که پس از اولین جلسه از Palo Alto، مجموعه ای از نظریات مربوط به ویژگی سیستماتیک از فرآیند ارتباطات تعریف شده توسط عناصر وتوابع خاص، همه با هدف یک قطعیت خاص، منتشر شده است. امروزه، بی توجهی به این تفسیر جدید که مجموعه ای از امکانات را در تحقیق و مدیریت کارآمد انتقال اطلاعاتی که همه ی ساختارهای سازمانی را مدیریت می کند، باز می کند، تقریبا غیرممکن می باشد. فرآیند ارتباطات در یک سازمان می تواند به عنوان یک سیستم مصنوعی درنظر گرفته شود، چرا که آن، دارای عناصر خاص (فرستنده، کانال انتقال، گیرنده)، توابع خاص ( جمع آوری داده ها، فرمولاسیون، پشتیبانی ، رمزگشایی ) ، سازه های تبدیل ( کامپیوتر، صوتی و تصویری ، تلفن ها) و قطعیت ها (اطلاعات، دانش، پشتیبان تصمیم گیری) می باشد.

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد

تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد