قیمت: | 12000تومان |
دسته بندی: | مدیریت |
سال نشر: ۲۰۰۲
تعداد صفحه انگلیسی: ۱۷
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۱۸ صفحه word
کد محصول: M160
عنوان فارسی:
مقاله انگلیسی مدیریت ترجمه شده : الگوبرداری از استراتژیهای سرمایه انسانی شرکتهای چند ملیتی در سنگاپور
عنوان انگلیسی:
Benchmarking the human capital strategies of MNCs in Singapore
چکیده فارسی:
موفقیت اقتصاد سنگاپور عمدتاً ناشی از تامین نیروی آن از طریق سرمایهگذاری مستقیم خارجی توسط شرکتهای چند ملیتی (MNCs) است. این قبیل شرکتها نه تنها سرمایه و تکنولوژی خود را به سنگاپور میآورند که فراتر از آن، توانمندی و جسارت مدیریتی را نیز داخل این کشور میکنند. این مورد دومی یک جزء کلیدی در پیشرفتهای اقتصادی اخیر سنگاپور است. هزینههای رقابتی، بنگاههای محلی را به جستجوی استراتژیهای جدید برای نیل به موفقیت وادار ساخته است. یکی از راهها، الگوبرداری از استراتژیهای منابع انسانی شرکتهای چند ملیتی (MNCs) است. در این مطالعه به بررسی سیاستهای منابع انسانی شرکتهای چند ملیتی و مؤسسات بزرگ سنگاپوری پرداخته شده است. نتایج نشان میدهد انطباق آشکار و روشنی در برنامههای کاربردی و نگرشهای بنیادی استراتژیهای منابع انسانی شرکتهای سنگاپوری و چندملیتی وجود دارد. در اینجا نگاهی ژرف به اقدامات مربوط به منابع انسانی در سنگاپور انداخته شده و فاکتورهای کلیدی موفقیت برای ترقی شرکتهای محلی به بحث گذاشته شده است.
کلید واژه : الگوبرداری، تئوری سرمایه انسانی، شرکتهای کوچک، سنگاپور
مقدمه
الگوبرداری روز به روز اهمیت بیشتری مییابد چرا که سازمانها همواره در رقابتی فراگیر از طریق بهبود کیفیت و کاهش هزینهها میکوشند. (برلینگر ۲۰۰۱). برای بسیاری از مؤسسات، الگوگیری به روشی برای مشاهده، تطابق و بکاربستن بهترین عملکردها، از دیگر شرکتها در یک حوزه مشابه تبدیل شده است (اپلبایوماوین ۲۰۰۰)
بر اساس یافتههای مطالعاتی، الگو برداری در اینجا به عنوان آزمودن مستمر اقدامات توسط یک سازمان با توجه به نحوه عمل پیشتازان آن اقدام تعریف شده است.(بامبرگر و فیگنباوم ۱۹۹۶ گولدواسر ۱۹۹۵ سانچز و همکاران ۱۹۹۹) بنابراین، برخلاف تصور عامه مردم، بخش صنعت در این مورد محدودیت مهمی ندارد. پیچیدگی الگوبرداری از استراتژیهای سرمایه انسانی دیگران ناشی از موانع بالاتری است که مربوط به نادیده گرفتن عملکردهای انسانی در خلق نوآوریها در محصولات میباشد. اخیراً فشارهای رقابت کمک کرده است فهم تازهای در حوزه نیاز به استراتژیهای منابع انسانی شکل بگیرد. (باکسول ۱۹۹۴) زیربنای این جنبش، فهم این موضوع مهم است که سرمایه انسانی میتواند تبدیل به تنها مزیت رقابتی پایدار برای سازمانها بشود. (بریلینگر ۲۰۰۱)
شرکتهای داخلی در حال رشد (PLEs) در سنگاپور فواید بسیار زیادی از شرکتهای چند ملیتی (MNCs) میبرند. این مقاله به بررسی استراتژیهای سرمایه انسانی شرکتهای سنگاپوری (PLE) و چند ملیتی (MNC) فعال در سنگاپور پرداخته است و به ویژه به بررسی این موضوع پرداخته که آیا شرکتهای سنگاپوری (PLEها) میتوانند از استراتژیهای HR چند ملیتی شرکتهای چند ملیتی (MNCها) بیاموزند.
تجزیه و تحلیلها روی دادههای تجربی از ۲۱۸ شرکت سنگاپوری و ۲۶۱ شرکت چند ملیتی صورت گرفته است. در ابتدا، ما بحثی را در خصوص شرایط تاریخی، اقتصادی و کسب و کاری سنگاپور ارائه میدهیم.
سنگاپور یک مدل از موفقیت اقتصادی بوده است. این توسعه یافتگی به طور قابل ملاحظهای بدلیل سرمایهگذاری مستقیم خارجی توسط شرکتهای چند ملیتی حاصل شده است. این شرکتها نه تنها با خود سرمایه و تکنولوژی آوردهاند، بلکه دانش فنی مربوطه را نیز وارد سنگاپور نمودهاند. اخیراً، همسایگان سنگاپور از قبیل مالزی و اندونزی فواصل اقتصادی و صنعتی خود را پر کرده¬اند. آنها همچنین بازارهای خود را لیبرالی کرده اند تا بتوانند به موفقیت های سنگاپور برسند. این رقابت جدید همراه این واقعیت که زمان زیادی نیست که سنگاپور از موقعیت نازل خود عبور کرده است این کشور را در معرض خطر از دست دادن توان رقابتی در جهان قرار داده است. بنابراین سنگاپور نمی تواند زمان درازی به این اعتماد و اتکا نماید که شرکتهای چند ملیتی عملکرد اقتصادی آنرا پایدار نگه دارند. این کشور نیاز دارد که شرکتها و صنایع خودش را بپروراند. ازطرف دیگر این موضوع می تواند به تقویت شرکتهای چند ملیتی(MNCها) منجر گردد و آنها قابلیتهای دانش محور خود را گسترش داده وقادر خواهند شد محصولات بومی و تکنولوژی های بومی برای بازارهای جهانی تولیدنمایند.
بطور تاریخی شرکتهای سنگاپوری بر منابع فنی و سرمایه ای خود متمرکز می¬شوند تا انجام هزینه در منابع انسانی. به نظر می رسد که این شرکتها توجهی به سرمایه انسانی خود ندارند و آن را به عنوان یک عامل استراتژیک در نیل به موفقیتهای مطلوب در دل طرحهای کسب و کار بین¬المللی¬اشان تلقی نمی کنند. با وجود آن که روند در حال بهتر شدن است اما شرکتهای محلی هنوز فاصله زیادی با این مطلب دارند که بیاموزند از استراتژیهای سرمایه انسانی شرکتهای چند ملیتی همکار خود استفاده نمایند.
تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد
تمامی حقوق مادی و معنوی ترجمه ها برای پارس ترجمه محفوظ می باشد